Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar motor feon romanesc Rotel

Nikk

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• carageae

2

• SKGXG

2

• Nikk

2

Top autori în acest subiect

La 13.06.2024 la 20:12, Nikk a spus:

Este motor cu perii la 230V pentru feonul de export cu rezistenta dubla 350/700 W .

Multumesc !

Tineti neaparat la varianta cu perii? Erau mult mai galagioase decat cele cu rotor in scurt circuit....cred ca asa e cel de mai sus....insa nu stiu daca are aceeasi putere de ventilatie...am 3 asemenea uscatoare, o sa ma uit si eu sa le verific, la unul stiu ca frigea de numa rezistenta, a topit partial si carcasa, iar altul era zgomotos....dar functional.

Daca e musai cu perii, va pot ajuta eu cu unul...poate desfacut, gresat si echilibrat devine si silentios....ma refer la acel rotor bobinat.

Link spre comentariu

Cele cu rotor in scc nu au turatie/debit de aer corespunzator pentru 700W , doua rezistente de 350W .

Se foloseau pentru varianta autohtona DIANA de 350W , plastic de carcasa prost, intrerupatoare la fel, etc.

Cu motor cu perii bun cele doua rezistente de cate 350W nu se inrosesc . A cedat rotorul si o bobina din stator la feonul unei vecine in varsta si as vrea sa o ajut . Multumesc!

Link spre comentariu

Ok. Dati-mi adresa in privat si va trimit. Imi veti da cat considerati sau deloc in functie de cum rezolvati treaba - mie mi se pare prea galagios motorul dar de mers merge....Ceva cond. de 47nF in paralel pe colector n-ar strica insa....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări