Dorr Postat Iunie 13 Autor Partajează Postat Iunie 13 Acum 19 ore, QQme a spus: Daca puneti o poza cu interiorul va pot ghida. Multumesc ! Dar nu pot rezolva problema ...nici chiar sub indrumare avand o problema de vedere Link spre comentariu
QQme Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Daca il trimiteti in Iasi prin cineva se rezolva toate problemele. Link spre comentariu
okean Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Ca sa nu ramana cu " buricu netaiat mai jos bucata de "schiema" cu elementul de reglaj specificat... Link spre comentariu
Dorr Postat Iunie 13 Autor Partajează Postat Iunie 13 Acum 18 minute, QQme a spus: Daca il trimiteti in Iasi prin cineva se rezolva toate problemele. Si cum sa procedez cu trimiterea ca nu am pe nimeni sa l pot trimite si ...cam cat m ar costa rezolvarea problemelor ?? Link spre comentariu
sla Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Asta ar fi trimerul despre care vorbeste colegul okean: Link spre comentariu
okean Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 (editat) Cu mentiunea ca reglajul e foarte fin, dar nu imposibil, se face din aproape in aproape, un radio " martor " valid cu care se poate verifica pozitia posturilor din zona dvs e salutara... @sla ca de obicei constructiv, multumim ! Editat Iunie 13 de okean Link spre comentariu
QQme Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Daca se trimite prin posta sau curier nu mai merita financiar operatiunea. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Un colet din Bacău la greutatea de pana în 3kg ar fi cca 10 lei fără ramburs. Dacă dus întors se rezuma la 20 lei, eu zic că merită. Vorbim de poștă, nu curier. Reversul medaliei, ar fi să umble fără discernământ în reglaje, și să strice mai mult decât e acum. Link spre comentariu
Dorr Postat Iunie 13 Autor Partajează Postat Iunie 13 Acum 14 minute, QQme a spus: Daca se trimite prin posta sau curier nu mai merita financiar operatiunea. Inteleg...transportul m ar costa vreo 50 lei si ..operatiunea ?? Link spre comentariu
okean Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Acum 8 minute, doru3160 a spus: Un colet din Bacău la greutatea de pana în 3kg ar fi cca 10 lei fără ramburs. Dacă dus întors se rezuma la 20 lei, eu zic că merită. Vorbim de poștă, nu curier. Reversul medaliei, ar fi să umble fără discernământ în reglaje, și să strice mai mult decât e acum. Aparatul are fix 4,1 kile plus ambalaj se duce lejer in 5 kile ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 La cum arată, nu aș fi zis, dar nu contrazic... Link spre comentariu
Dorr Postat Iunie 13 Autor Partajează Postat Iunie 13 Acum 2 minute, okean a spus: Aparatul are fix 4,1 kile plus ambalaj se duce lejer in 5 kile ! Buna Aveti dreptate ...cu posta . Prin curier care e mai avantajos ptr mine costa mai mult ...iar despre riscul de a nu se rezolva sau sa se stirce mai mult ...nu l am luat in considerare tinand cont ca cei care vor sa ma ajute stiu foarte bine despre ce e vorba si nu sunt la prima operatiune de acest fel. Sincer...ma bate gandul sa l vand si sa iau un Schaub-Lorentz care sa aiba gama de scurte pana la 108 Mhz ..si sa si prinda pana acolo. Puteti sa mi dati vreo parere sau o sugestie vizavi de cele doua radiouri ??...imi place cum suna Grudigul meu ...Schaub-Lorentz nu am avut . Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Acum 13 minute, Dorr a spus: . ..nu l am luat in considerare tinand cont ca cei care vor sa ma ajute stiu foarte bine despre ce e vorba si nu sunt la prima operatiune de acest fel. Adevărat, cei care se încumetă sa ajute stiu foarte bine despre ce e vorba, au și răbdarea aferenta, dar depanarea pe forum e ca scărpinatul cu mâna altuia. Câteodată mai dai și pe alături. Ca să facem o comparație, ar trebui să știm modelele de aparate comparate. Și unele și altele au vârfuri de gamă și aparate de "consum". La Grundig nu mi-a plăcut corecția de ton, pe un singur potențiometru. Dar asta compensează cu difuzoare de calitate. Fiind pt ambient, cred ca doar calitățile radio fac diferența. La volum mic, cam toate sună la fel. Link spre comentariu
Dorr Postat Iunie 13 Autor Partajează Postat Iunie 13 Acum 2 minute, doru3160 a spus: Adevărat, cei care se încumetă sa ajute stiu foarte bine despre ce e vorba, au și răbdarea aferenta, dar depanarea pe forum e ca scărpinatul cu mâna altuia. Câteodată mai dai și pe alături. Ca să facem o comparație, ar trebui să știm modelele de aparate comparate. Și unele și altele au vârfuri de gamă și aparate de "consum". La Grundig nu mi-a plăcut corecția de ton, pe un singur potențiometru. Dar asta compensează cu difuzoare de calitate. Fiind pt ambient, cred ca doar calitățile radio fac diferența. La volum mic, cam toate sună la fel. Ma refeream la ce am eu Grudingul Concert Boy 208 si un Schaub-Lorentz turing international 101,103 , golf europa ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Clar lorentz e mai bun. Dar nu e exclus să ai necazuri și cu ăla. Am întâlnit aparate de la marca asta care "fugeau" de pe post pe uus din cauza derivei termice a unui condensator. Dar pe ansamblu, mi-a plăcut mai mult lorentzul ala. Difuzor generos plus tweter, amplificator mai bun, și nu în ultimul rand pe partea de radio sta mai bine decât modelul tău. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum