Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Apai , posta aia de la care se vede ff clar ca e prajita rezistenta nu este valabila si pt tovarasul Branca ... El se crede la rubrica Bodega , unde poate sa spuna orice traznaie Ii trece prin cap , ca oricum nu conteaza ...

Iar ca si putere , dupa grosimea pinilor care este de 0,8mm , eu zic ca nu are cum sa aiba originala din poza 2w ... Dupa parerea mea , Mai mult de 1w nu are cum sa aiba ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 27 minute, misuraelectronic a spus:

Apai , posta aia de la care se vede ff clar ca e prajita rezistenta nu este valabila si pt tovarasul Branca ... El se crede la rubrica Bodega , unde poate sa spuna orice traznaie Ii trece prin cap , ca oricum nu conteaza ...

Iar ca si putere , dupa grosimea pinilor care este de 0,8mm , eu zic ca nu are cum sa aiba originala din poza 2w ... Dupa parerea mea , Mai mult de 1w nu are cum sa aiba ...

Exact,este de 1W

Link spre comentariu

E prima oară când vedeți o rezistență încălzită şi care nu e întreruptă?Una defectă "clasic" poate fi împuşcată,carbonizată,ş.a.m.d.

Văd că s-a sculat onor "tehnicianu" care-mi vânează cu obsesie posturile de când l-am pişcat puțin.Asta spune mult de caracterul omului!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări