robovtl Postat Iunie 8 Partajează Postat Iunie 8 (editat) Buna ziua Am un televizor care nu mai functioneaza cu antena ci doar pe AV/SCART. Cred ca e defect tunerul. Ma gindeam sa incerc o reparatie . Am nevoie de acest tuner. Scuze daca nu sint la capitolul consacrat vinzarilor: Doreste cineva televizorul pt piese sau sa il foloseasaca cu tuner extern? Multumesc. Editat Iunie 8 de robovtl Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 9 Partajează Postat Iunie 9 Precizeaza ce model de tv este, asa vom cauta mai usor. Link spre comentariu
robovtl Postat Iunie 16 Autor Partajează Postat Iunie 16 Televizorul este " o plasma" SAMSUNG de 42 inch PS42B430P2WXXH. Am citit ca tunerul se foloseste la mai multe modele SAMSUNG iar un echivalent este B40-00150. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 https://ibb.co/wytNBbd Dacă ești hotărât, exista! Link spre comentariu
robovtl Postat Iunie 29 Autor Partajează Postat Iunie 29 Am si tuner TV si cablu si telecomenzi; le dau ieftin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum