mariusgl11 Postat Iunie 7, 2024 Partajează Postat Iunie 7, 2024 Probleme imagine tv LG care e cauza? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 7, 2024 Partajează Postat Iunie 7, 2024 Bună ziua, eventual salutare tuturor.Că nu cred că ne cunoaștem....iar aici nu e facebook. Cel mai probabil probleme cu ecranul, o să-ți răspundă specialiștii, dar mai pune și alte poze relevante. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 7, 2024 Partajează Postat Iunie 7, 2024 din poze pare a fi contacte proaste banda display,t.con defect.display setat aiurea lvds bit .. Link spre comentariu
mariusgl11 Postat Iunie 7, 2024 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2024 Acum 9 minute, iuliantv a spus: din poze pare a fi contacte proaste banda display,t.con defect.display setat aiurea lvds bit .. buna ziua. https://uploadnow.io/files/gKrfS2Z am atasat un video .multumesc pentru raspuns Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 7, 2024 Partajează Postat Iunie 7, 2024 (editat) 1 oră în urmă, mariusgl11 a spus: buna ziua. https://uploadnow.io/files/gKrfS2Z am atasat un video .multumesc pentru raspuns video se putea urca usor.pe youtube sau pe alte siteuri de gazduire,nu ma apuc acum sa.mi fac cont sa vizualizez un video pentru interesul altcuiva parerea mea e ca ,,cand ai nevoie de ajutor si vrei sa fii ajutat ,depui minimul necesar ca cel ce incearca sa te ajute sa o faca cat mai usor in niciun caz nu.mi pui 2 saci de ciment in usa,ma chemi sa.ti repar televizorul.si i.mi spui daca vreu sa ma apuc de treaba sa mut sacii de ciment a.ti verificat cele enumerate de mine? in general conectica daca in rest santeti depasit de situatie? scoaterea conectorului display dintre t.con si maiboard,curatarea lui,verificare lui Editat Iunie 7, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
mariusgl11 Postat Iunie 7, 2024 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2024 (editat) Acum 1 oră, iuliantv a spus: video se putea urca usor.pe youtube sau pe alte siteuri de gazduire,nu ma apuc acum sa.mi fac cont sa vizualizez un video pentru interesul altcuiva parerea mea e ca ,,cand ai nevoie de ajutor si vrei sa fii ajutat ,depui minimul necesar ca cel ce incearca sa te ajute sa o faca cat mai usor in niciun caz nu.mi pui 2 saci de ciment in usa,ma chemi sa.ti repar televizorul.si i.mi spui daca vreu sa ma apuc de treaba sa mut sacii de ciment a.ti verificat cele enumerate de mine? in general conectica daca in rest santeti depasit de situatie? scoaterea conectorului display dintre t.con si maiboard,curatarea lui,verificare lui nu ma lasa sa fac upload pe youtube nu stiu de ce in fine am urcat pe alt site cred ca se vede fara inregistrare https://files.fm/f/bzzn9rr8qd . va dati seama ca puneam pe youtube sa fie mai usor de vizualizat...este interesul meu . va multumesc oricum Editat Iunie 7, 2024 de mariusgl11 Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 7, 2024 Partajează Postat Iunie 7, 2024 da dupa cum am spus,poate cu ceva noroc,o setare de menu service(cine stie cum se acceseaza) sau problema cu conectica mainboard display,t.con Link spre comentariu
mariusgl11 Postat Iunie 14, 2024 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2024 La 07.06.2024 la 16:37, iuliantv a spus: da dupa cum am spus,poate cu ceva noroc,o setare de menu service(cine stie cum se acceseaza) sau problema cu conectica mainboard display,t.con am verificat conectica am curatat cu alcool izopropilic nimic... probabil t con defect sau altceva. Link spre comentariu
TVserv Postat Iunie 15, 2024 Partajează Postat Iunie 15, 2024 Ai dat cu putin aer cald pe procesor? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum