Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme imagine tv LG android cu touch

mariusgl11

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariusgl11

4

• iuliantv

3

• validae

1

• TVserv

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bună ziua, eventual salutare tuturor.Că nu cred că ne cunoaștem....iar aici nu e facebook.

Cel mai probabil probleme cu ecranul, o să-ți răspundă specialiștii, dar mai pune și alte poze relevante.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, mariusgl11 a spus:

buna ziua. https://uploadnow.io/files/gKrfS2Z  am atasat un video .multumesc pentru raspuns

video se putea urca usor.pe youtube sau pe alte siteuri de gazduire,nu ma apuc acum sa.mi fac cont sa vizualizez un video pentru interesul altcuiva

parerea mea e ca

,,cand ai nevoie de ajutor si vrei sa fii ajutat ,depui minimul necesar ca cel ce incearca sa te ajute sa o faca cat mai usor

in niciun caz nu.mi pui 2 saci de ciment in usa,ma chemi sa.ti repar televizorul.si i.mi spui daca vreu sa ma apuc de treaba sa mut sacii de ciment

a.ti verificat cele enumerate de mine? in general conectica daca in rest santeti depasit de situatie?

scoaterea conectorului display dintre t.con si maiboard,curatarea lui,verificare lui

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 1 oră, iuliantv a spus:

video se putea urca usor.pe youtube sau pe alte siteuri de gazduire,nu ma apuc acum sa.mi fac cont sa vizualizez un video pentru interesul altcuiva

parerea mea e ca

,,cand ai nevoie de ajutor si vrei sa fii ajutat ,depui minimul necesar ca cel ce incearca sa te ajute sa o faca cat mai usor

in niciun caz nu.mi pui 2 saci de ciment in usa,ma chemi sa.ti repar televizorul.si i.mi spui daca vreu sa ma apuc de treaba sa mut sacii de ciment

a.ti verificat cele enumerate de mine? in general conectica daca in rest santeti depasit de situatie?

scoaterea conectorului display dintre t.con si maiboard,curatarea lui,verificare lui

nu ma lasa sa fac upload pe youtube nu stiu de ce  in fine am urcat pe alt site cred ca se vede fara inregistrare 

https://files.fm/f/bzzn9rr8qd    .  va dati seama ca puneam pe youtube sa fie mai usor de vizualizat...este interesul meu . va multumesc oricum

Editat de mariusgl11
Link spre comentariu

da dupa cum am spus,poate cu ceva noroc,o setare de menu service(cine stie cum se acceseaza)

sau problema cu conectica mainboard display,t.con

Link spre comentariu
La 07.06.2024 la 16:37, iuliantv a spus:

da dupa cum am spus,poate cu ceva noroc,o setare de menu service(cine stie cum se acceseaza)

sau problema cu conectica mainboard display,t.con

am verificat conectica am curatat cu alcool izopropilic nimic... probabil t con defect sau altceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări