Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Buna ziua. Caut sa cumpar de la vreun coleg daca are chipul RT6820A GQW pentru un T-Con de monitor UHD sau TV UHD.

Este pentru un monitor MSI AG32CQ dar se gaseste in mai multe monitoare sau TV UHD.

Chipul actual este in scurt.

Am gasit pe Aliexpress dar de acolo dureaza mai mult de o luna sa ajunga si nu pot astepta.

Nici vreun echivalent nu cred ca are dupa cautare Google si nici diagrama nu o gasesc.

De aceea rog pe vreun coleg care are acest chip si daca mil poate vinde.

Am cautat in atelier in toate placile si am apelat si la colegii locali dar nu gasim acest chip.

Multumesc anticipat.

RT6820A.png

Editat de raileanu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutare. Am gasit neasteptat de la un distribuitor de piese din tara si il cunosc foarte bine, mereu totul OK. Dansul a citit aceasta posatre si ma sunat astazi, am comandat 3 bucati. ASA DA! Nu vreau sa fac publicitate, dar daca aveti nevoie de integrate milioane de versiuni, este domnul carciumaru pe Okazii. Nu dau link dar il gasiti. Toata stima tuturor clegilor si nu numai.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări