messu Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 Am acest tip de TV si ,din pacate, de vreo doua zile a inceput sa afiseze niste linii, fine, orizontale, cum se vede in imagine. Liniile sunt mai accentuate in partea stanga a ecranului si se pierd spre dreapta. La extremitatea dreapta a ecranului, liniile devin inperceptibile. Sunt vero 2 linii in treimea superioara a ecranului, vreo 2 pe la mijloc si vreo 7-8 in treimea inferioara. Liniile isi schimba culoarea si intensitatea, in functie de imaginea afisata pe ercan, in momentul respectiv. Am incercat, bineinteles, solutiile comune si totodata cele mai la indemana, adica reset TV si curatarea conectorilor cablu panglica, fara niciun rezultat. Intrebarea ar fi, sa incerc sa cumpar o placa electronica second hand, sau este un defect de ecran si ...TV-ul este de dat la gunoi ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 (editat) e din display defectul.nu cumparati nimic. tineti.l asa pana nu va mai puteti uita la el. Editat Iunie 4 de iuliantv Link spre comentariu
messu Postat Iunie 4 Autor Partajează Postat Iunie 4 Hmmm...pai se putea sa scap cu 200 le lei !?!? Multumesc mult de raspuns ! Am luat Samsung, ca am zis ca, poate, e mai de calitate. Are 2 ani si vreo 3 luni. Ce sa mai comentez ??? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 Chiar acum, messu a spus: Hmmm...pai se putea sa scap cu 200 le lei !?!? Multumesc mult de raspuns ! Am luat Samsung, ca am zis ca, poate, e mai de calitate. Are 2 ani si vreo 3 luni. Ce sa mai comentez ??? mai toate astea noi 4k au probleme cu displayul ,lg.sony.philips.samsung.... la cei 200 mai puneti un 0 si poate intr.o reprezentata sau service auorizat va pun display nou cu garantie Link spre comentariu
messu Postat Iunie 4 Autor Partajează Postat Iunie 4 Pai da, dar la 2000 de lei reparatia, mai pun 500 si iau un TV nou cu tot cu garantie. Numai ca, sincer, nici nu stiu ce sa mai cumpar, daca la 2200, cat am dat pe al, m-a tinut 2 ani si un pic. O mizerie. Asta nu se mai poate intitula produs cat de cat de incredere. Si daca spuneti ca e la fel la toti "marii" producatori....e clara treaba... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 1 oră în urmă, messu a spus: Pai da, dar la 2000 de lei reparatia, mai pun 500 si iau un TV nou cu tot cu garantie. Numai ca, sincer, nici nu stiu ce sa mai cumpar, daca la 2200, cat am dat pe al, m-a tinut 2 ani si un pic. O mizerie. Asta nu se mai poate intitula produs cat de cat de incredere. Si daca spuneti ca e la fel la toti "marii" producatori....e clara treaba... cam asta e buba cand ajungi la display,are pret cat tot televizorul ce sa cumparati? o chinezarie, e sub 50% din pretul unuia de firma si are tot 2 ani de garantie.si astfel cu aceeasi suma ai 4 ani televizor,nu putin peste 2 ani asta daca nu aveti mari pretentii la calitatea imaginii,a sunetului. Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 Contra unei sume de bani poți cumpăra garanție extinsă de la 2 la 4 ani. Asta daca nu prinzi vreo oferta cu 5 ani garanție la unele tv chinezești. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 (editat) Acum 1 oră, modoran a spus: Contra unei sume de bani poți cumpăra garanție extinsă de la 2 la 4 ani. Asta daca nu prinzi vreo oferta cu 5 ani garanție la unele tv chinezești. chiar i.mi intrase o reclama la tv lg oled adevarul ca au o imagine superba,dar si de stricat se strica in draci iremediabil zic sa mai arunc si eu un ochi,ca cine stie poate castig la loto si i.mi iau si un oled ca din munca cinstita nu m.as indura sa dau 1000 de euro pe un tv oled dau sa ma uit la termenul de garantie,zic eu in mintea mea pentru 1000 de euro poate dau si ei garantie 5ani dar de unde asa noroc,tot 2 ani,si cu extindere 1-2 ani mai dai 60-100 euro si tocmai ce am schimbat un trafo invertor la un tv de peste 20 ani,care inca are imagine buna(putin galbuie) si alta interventie in afara de cea de o cura de condesatori si ceea ce am schimbat eu nu se vad interventii zic si eu ,mai mult ca sigur acest tv la viata lui tot avea un pret de minim 500 euro oare un lg oled va merge macar jumatate din viata astuia ? tind sa cred ca nu Editat Iunie 4 de iuliantv Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 Nu am observat chiar niciodata sa dea LG sau Samsung mai mult de 2 ani garantie la tv-uri, nu au nevoie sa o faca ca se cumpara in draci, doar chinezii ( sau ma rog, cei ce le vand ) mai dau 5 ani din cand in cand sa convinga lumea sa cumpere fara grija. Link spre comentariu
clony Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 Acum 19 ore, messu a spus: Hmmm...pai se putea sa scap cu 200 le lei !?!? Multumesc mult de raspuns ! Am luat Samsung, ca am zis ca, poate, e mai de calitate. Are 2 ani si vreo 3 luni. Ce sa mai comentez ??? 1000 ron display(sticla) nou cu garantie la Suceava. Pretul include montajul si 6 luni garantie. Link spre comentariu
messu Postat Iunie 5 Autor Partajează Postat Iunie 5 1 oră în urmă, clony a spus: 1000 ron display(sticla) nou cu garantie la Suceava. Pretul include montajul si 6 luni garantie. Multmesc. Am sa ma gandesc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum