sesebe Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Cu intrarea in aer si fara ecranari bune orice amplificator poate avea brum. Nu ai specificat conditiile in care apare brum dar banuiesc ca aveai intrarea in aer. In caz ca nu aveai intrarea in aer inseamna ca aveai bucle de masa sau masa intrarupta partial. Link spre comentariu
Costa Postat Ianuarie 18 Autor Partajează Postat Ianuarie 18 Potentiometru pe intrare,conectat cu cablu ecranat catre intrare amp si mufa RCA. Stiu ca subiectul brum e f complex iar calitatea pe care reusesc eu sa o obtin nu e stralucita din multe motive si-mi asum... Doar ca nu am mai intalnit acel fenomen ,e ceva nou. Poate calitatea izolatorilor, strangere suruburilor exagerata? Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Nu are treaba. Brumul, dacă este ca un biriit de joasa frecventa fără armonici superioare, este generat de pătrunderea pe intrare sau în primele etaje de amplificare a frecventei rețelei. Poate sa pătrundă prin aer prin cuplaje parazite mai ales daca impedanta de întrare este mare sau printr-o buclă de masa. Problema cu bucla de masa este foarte greu de explicat și înțeles deși nu-i foarte complicata și exista foarte multa informație pe net inclusiv pe forum. Dacă brumul are și frecvente mai înalte, armonici, atunci este posibil sa vina de la redresarea proasta, eventual combinata tot cu o buclă de masa. Link spre comentariu
Costa Postat Ianuarie 18 Autor Partajează Postat Ianuarie 18 Multumesc pt explicatii. E bine ca a fost in mare parte indepartat , cu ceva noroc. Din ce am la indemana se apropie cel mai mult de un raspuns liniar in banda audio . Cu sau fara un preamplif sper sa-mi fie de folos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum