Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NEI 40NE6000 menu

yokoono

Postări Recomandate

Buna ziua domnilor.

Eu unu nu-mi bat capul cu astea. Le evit cum evit si alte modele. L-am luat pentru ca este 4k si NU ESTE SMART. Pentru fimea. De cand i-au intrat unii pe telefon si prin contul bancar nu mai vrea sa auda nici de televizoare Smart. Trebuie sa-i schimb backlight care este in pioneze. M-am uitat prin menu si nu am vazut in viata mea un menu mai de rahat ca asta. Nu este un capat de tara dar o functie prin care sa poti aranja canalele in ordinea preferata nu am gasit. Si cele mai vechi tv-uri stiu sa faca asta. Asta o avea un menu ascuns ?.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

7

• iuliantv

4

Acum 14 ore, yokoono a spus:

Buna ziua domnilor.

Eu unu nu-mi bat capul cu astea. Le evit cum evit si alte modele. L-am luat pentru ca este 4k si NU ESTE SMART. Pentru fimea. De cand i-au intrat unii pe telefon si prin contul bancar nu mai vrea sa auda nici de televizoare Smart. Trebuie sa-i schimb backlight care este in pioneze. M-am uitat prin menu si nu am vazut in viata mea un menu mai de rahat ca asta. Nu este un capat de tara dar o functie prin care sa poti aranja canalele in ordinea preferata nu am gasit. Si cele mai vechi tv-uri stiu sa faca asta. Asta o avea un menu ascuns ?.

multe nu au asa ceva,chiar si cele de firma .samsung.lg.....se intra prin menu si se extrag canalele pe usb si cu un program dedicat de producator editezi lista canale dupa care o reincarci in tv

la unele tv china.gasesti aceasta functie in menu service 

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Am zis ca, inainte de a pune capacul, sa ma uit ce main are. Am zis doar. M-am grabit ca eram asteptat cu masa. Si varsta conteaza.

Am rezolvat backlightul. Ce era in el difera de ce scrie pe net ca ar avea. Are 3 barete de 7 leduri (3v) si alimentarea intre ledurile 3-4 (depinde din ce cap numeri). Lungime bareta 753 mm. Distanta dintre leduri 120mm. Barete pe aluminiu. Nu am gasit de cumparat si i-am adaptat 3 barete.

In service se intra cu MENU 1147. La GENERAL SETING are o setare sa copiezi canalele pe stick. Sunt copiate dar sunt in format json:  MS3686_CHANNEL_TABLE.json. , MS3686_DVBS_CHANNEL_TABLE.csv. ChanSort nu cunoaste formatul asta sa poata deschide fisierul. Cu ajutorul vostru poate rezolv si asta.

Link spre comentariu

Complicata rau treaba. Nu-mi iese lucrarea. Se vorbeste ca se poate si cu Notepad. Am zis doar sa sterg programele neinteresante si sa le pun pe cele ramase in ordine. Merge ca dracu. Le pune tot anapoda, le schimba ordinea cum vrea el etc. Salvez, merg la program, este acolo, trec la altul si cand revin la el nu mai este. Cred ca ma dau batut. Asa arata canalele salvate din el

MS3686_CHANNEL_TABLE.rar

Link spre comentariu

e mai greu cu editarea in pdf,trebuie varianta premium(deci cu bani) a adobe reader,am incercat si alte variante de programe de vizualizare pdf

foxitreader sumatra pdf,doar unul are editare dar e alambicata rau,plus ca nu am pe ce testa sa vad daca incarcate in tv se modifica ceva

Link spre comentariu

Am trimis un mail si fabricantului sa vedem daca au scos un soft care sa stie si rearanjarea programelor. Poate atat poate placa de baza.  Ma indoiesc ca voi primi raspuns.

Link spre comentariu

Mi-a raspuns producatorul. Nu exista un soft mai nou. Atat stie, atat poate. Ramane deci ca la inceput: nu am reusit sa aranjez programele cum vreau eu. Multumesc pentru ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări