Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mergi la vot ?  

52 membri au votat

1. 1. Mergi la vot ?

• Da
      32
    • Nu
      17
    • Inca nu sunt hotarat/a
      3

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

1 oră în urmă, fluffy37 a spus:

El il voteaza pe iliescu si gloata lui de comunisti care au salvat tara de ceausescu. Nu ma mir ca Oltenia a votat masiv cu fsn/fdsn in primii ani dupa 90.

In Oltenia? Peste tot in toata tara.

Cred ca doar patura de intelectuali l au mirosit. Iar de acolo nu toti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sunteți pe dinafara spiritului istoric.Eu m-am rupt de mult timp de sindromul anilor '90 când îşi dădea lumea în cap pe motiv de "apartenență" politică!

Bag seama că aici mulți nu s-au deşteptat încă,semn că propaganda le-a şters bine creierele!

De ce credeți că spun istoricii că evenimentele trebuie analizate după 50 de ani de la producerea lor??

Luați de aici:

Voltaire.jpg

Link spre comentariu
Acum 48 minute, BRANCA a spus:

De ce credeți că spun istoricii că evenimentele trebuie analizate după 50 de ani de la producerea lor??

Pentru ca vinovatii sa nu mai poata fi judecati si condamnati. Unii sunt de mult sub brazda dupa 50 de ani. Cum vrei tu sa faci lumina dupa 50 de ani cand martorii care ar putea depune marturie nu mai sunt in viata?

Daca luam cazu iiliescu, nascut in 1930, la revolutie in decembrie '89  avea 59 de ani + 50 de ani cat spun istoricii = 109 ani, deci imposibil sa mai fie in viata la varsta aia. 

Si sa-ti mai spun o chestie si dupa 50 de ani analizele nu vor fi corecte si pertinente! Iti dau un exemplu: razbiul din Vietnam, anul viitor se vor implini 50 de ani de la terminarea acestui razboi, crezi ca vei vedea o analiza completa si pertienta? Ai fi naiv sa crezi asa ceva! Deja la americani democratii au o bila neagra in istoria partidului datorita razboiului din Vietnam (si mai au inca una dar nu-mi vine acum im minte).

Deci prostia asta cu necesitatea trecerii unei perioade de 50 de ani pentru a analiza niste evenimente este o porcarie! 

Practic este o "prescriere"!!!

Link spre comentariu
Acum 6 ore, cloudy a spus:

Și din cauza asta refuz să mai merg la vot.
Nu ai cum să te lupți cu masa de oameni care au fost manipulați în acest fel.
Sunt prea mulți, îngrozitor de mulți.

Pai tocmai ca ești mai special....adică noi restu suntem mai înapoiați, de specimene ca tine are nevoie tara.

Vi aici și ridici în slăvi un borfaș agramat...tractorist ca și restu din elita noastră politica.

Ia-l domnule acasa.....ridica-i statuie.

Link spre comentariu

Şi la voi "bântuie" candidații pe net?La Severin aproape că nu e clip pe youtube în care să nu-mi bage întâi candidatul de la PMP.

Pe bara cu diverse de la Google orice link deschid nu scap de "reclama" cu Virgil Popescu!Am dat chiar şi de AUR pe undeva cu "luptăm,luptăm,AUR apărăm"!

Ciudat că nu ni i-au băgat pe gât pe pesedişti.Probabil se cred tari după sondaje...

Ce părere aveți de atacul asupra lui George Simion?Nu sunt fan al lui,dar mi se pare al naibii de suspect cazul!Nu ştiu dacă va fi şi eventual condamnat,însă cred că se urmăreşte în fapt lovirea AUR la alegeri.Mi-e să nu aibă efect contrar...

Link spre comentariu

Acum mai nou, cei scârbiți de mascarada alegerilor, sunt manipulati de Rusia și nicidecum nu sunt în stare să gândească singuri. Probabil vor obține și televiziunile aceeași scârbă din partea publicului, cum au reușit hoții de politicieni. 

Link spre comentariu

Nu sunt "bantuit" de candidati pe net.

Am stat sa ma gandesc un minut si ... nu mai imi aduc aminte ce partid este PMP 😁. (stiu ca este a lui Base si ... cam atat).

Nu toti avem TV sau citim presa on line, asa ca da si tu mai multe detalii despre atacul asupra lui Simion. Din ce am auzit, ar fi mentionat intr-un interviu ca semnaturile pentru candidatura nu se pot obtine fara ilegalitati. Despre asta vorbesti?

Link spre comentariu

Da.Pe "surse" se aude că a fost chemat la parchet.Ar fi învinuit că a instigat "haurişti" să-i facă liste false lui Silvestru Şoşoacă...

Acu,între noi fie vorba,de ce îl susține Simion pe ăla,că nu înțeleg?

Link spre comentariu
Acum 23 minute, Sharky a spus:

Pai televiziunile sunt vandute de cand lumea.

Asta e stiut, dar in ultimii ani din pacate, nu mai ai oferta variata. Toate televiziunile au acelasi stapan, sau mai bine zis stapan din aceeasi tabara.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Acu,între noi fie vorba,de ce îl susține Simion pe ăla,că nu înțeleg?

Ai impresia ca este vorba de Simion? Jocurile sunt aranjate la alt nivel.

Silvestru Sosoaca candideaza tot cu sigla SOS dar in alte culori. Lumea poate fi indusa foarte usor in eroare si pot gresi cu usurinta locul stampilei...mai ales oamenii de la tara, naivii...s.am.d. Iar voturile lui Silvestru se duc unde trebuie. De unde naiba a strans Silvestru 100.000 de semnaturi? L-a vazut cineva ca si-a facut campanie electorala? in niciun caz...toate sunt manevrele actualelor puteri sa nu piarda ciolanul. Daca vreti ca mizerabilii astia sa va conduca in continuare...puneti stampila pe ei! Aveti si alte posibilitati sau anulare de vot!

Iar pentru cei care nu merg la vot...sa stiti ca votul vostru se duce tot la ei, daca nu mergeti sa vi-l anulati...in caz ca nu va place niciun partid politic sau independent. Duceti-va si votati...iar daca nu va place nimic, anulati votul..puneti stampila pe doua-trei partide sau pe margine....dar duceti-va! Nu lasati ca votul vostru sa-l ia tot nemernicii astia...ca nu se va schimba nimic in urmatorii ani, poate chiar mai rau va fi.

Daca ies tot astia, in 2025 vor fi niste taxe si impozite de vorbim singuri pe strada!. Oricum astia asa stiu sa guverneze o tara...doar prin taxe si impozite...atat ii duce capul! 

Miscati-va fundurile din fotoliile confortabile si puneti stampila sau anulati votul daca nu va place cine-i pe lista! De fiecare dintre noi depinde viitorul copiilor si nepotilor nostrii! Nu trebuie sa fim indiferenti! Ajunge cate plecaciuni am facut in parlamentul european...eu zic ca este suficient 35 de ani de tradare! Sansa asta o avem o data la 5 ani...nu trebuie sa ne batem joc de ea...tot noua ne va fi rau!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Partea proastă este că începând cu următorul cincinal (și sfârșitul actualului), indivizii care dețin puterea în lume au planuri mult mai urâte decât mărirea taxelor și impozitelor (care bineînțeles că sunt și ele incluse).

Link spre comentariu

Cam multe comentarii cu iz de democrație pe păine.
În general, voi cei care tot ziceți că mergeți la vot, care-i motivul care vă scoate din casă ?
Lipsa de apă minerală la șpriț (hai noroc), lipsa de hărtie igienică la WC ... ?
Cei drept, a spus cineva mai sus că are un interes direct, familial, să iasă din casă și să pună mâna pe ștampilă.
Voi, ceilalți, ce căutați pe la secțiile de votare ?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări