Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mergi la vot ?  

52 membri au votat

1. 1. Mergi la vot ?

• Da
      32
    • Nu
      17
    • Inca nu sunt hotarat/a
      3

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

Acum 42 minute, mac01 a spus:

Daca vreti ca mizerabilii astia sa va conduca in continuare...puneti stampila pe ei! Aveti si alte posibilitati sau anulare de vot!

Pentru ca ai folosit pluralul (desi si singularul nu-si avea rost) numeste 2 "alte posibilitati".

Acum 44 minute, mac01 a spus:

Daca ies tot astia, in 2025 vor fi niste taxe si impozite de vorbim singuri pe strada!. Oricum astia asa stiu sa guverneze o tara...doar prin taxe si impozite...atat ii duce capul! 

Peste gard nu-s astia si taxele si impozitele vor creste si acolo, deci?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Pentru că azi, la cântatul de seară al cucuvelei, se cam termină campanie electorală, conform sondajului și vorbelor de aici, eu zic mai este necesară încă o revoluție. Cine se bagă ?

Link spre comentariu

Pana nu se baga agenturile nu iese nimic.

Asa ca stai tu liniștit ca nu se schimba nimic.

Taxele se pun din cauza sistemului de guvernare falimentar.

Asta nu intelege lumea. 

La Oradea Bolojan a dat afara jumatate din angajatii primariei si cj.

La Cluj Boc tot angajeaza.

Idem si in restul tarii.

Link spre comentariu

Pina nu se simplifica legislația și nu se informatozeaza pina în măduva oaselor nu poți sa faci prea mari concedieri pt ca nu are cine pune stampile. Și nu ma refer la stampilele de vot ci pe toata hirtogaraia ceruta de legislație. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Până când ala de nu știe să conjuge "a vota" are dreptul de a atinge o ștampilă de vot, multe vorbe degeaba o să tot postăm.
Apropo, unde este Flota României, Băsescule ?

Link spre comentariu

Bolojan a putut. Si a facut-o in mandatul anterior, cand era primar! Nu s-a blocat primaria Oradea de atunci. N-a venit potopul, nu au incremenit proiectele, treaba a mers mai departe.

Boc are multe guri de hranit, burdihane de umplut si datorii de platit. Mai angajeaza ca e nevoie domne.

Sa nu uitam, Apostu, Uioreanu, Petran si altii cu condamnari penale definitive! Erau fratii lui, membri de partid! Boc garanta pt ei!

Crezi ca restul din cei actuali sunt curati? Sau lucreaza cu mare spor? Fiecare pune stampila dupa stampila si verifica atent orice act emis! Sigur ca da....

Dupa ce numara banii...

Singura diferenta fata de un oras din sud tinut de PSD sunt securistii mult mai bine infipti si muuult mai multi bani.

Iar diferenta fata de Bucuresti e ca desi sunt cam aceeasi bani (raportat la suprafata, locuitori, etc) la Bucuresti mai exista opozitie.

Aici fura si mai paveaza centru de ochii lumii, mai fac un studiu de fezabilitate si ne spun de 20 ani ca nu se poate inca centura, sa mai avem rabdare!

Tot asteptam sa facem un pas inainte, dar cam greu.

De Funar am scapat demult, Boc trebuia sa fie un pas intermediar, dar o lungeste rau...

Adevarul e ca nu ai pe cine alege in loc, sa fie unul carismatic sa il voteze lumea. Si daca vrei sa nu fie intr-o sleahta, chiar imposibil.

Link spre comentariu

Faptul ca a concedia nu inseamna decit ca a putut concedia. Important este cum a functionat apoi institutia de unde a concediat. Din informatiile disponibile acum pt mine nu am de unde sti cum a functionat.

Poate a concediat pt ca nu erau rudele si pritenii lui iar in viitor vor veni ei acolo.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 9 ore, Elservius a spus:

Partea proastă este că începând cu următorul cincinal (și sfârșitul actualului), indivizii care dețin puterea în lume au planuri mult mai urâte decât mărirea taxelor și impozitelor (care bineînțeles că sunt și ele incluse).

Nu numai in lume, ci si la noi. Din pacate pentru unii sau fericire pentru microbistii licuricilor.

Link spre comentariu

https://adevarul.ro/politica/george-simion-a-fost-scos-de-jandarmi-din-2367011.html

Vorba lui Pătraru din clipul pus anterior:"acu descoperă căprioarele că listele cu votanți sunt false"??

Simion "a scos porumbelul din gură" cãnd a spus la un post TV că toate listele sunt false şi acum plăteşte...

În rest țin să-i dau dreptate cu cele 3 dosare posibil scoase în câteva zile.Nu ştiu ce calcule s-au făcut prin atacarea AUR...

Link spre comentariu
Acum 8 minute, BRANCA a spus:

Simion "a scos porumbelul din gură" cãnd a spus la un post TV că toate listele sunt false

Mizand pe efectul Base (pozand in cetateanul cinstit):

„Măi, Adriane, ce blestem o fi pe poporul ăsta de a ajuns până la urmă să aleagă între doi foşti comunişti?“. Este celebra replică a lui Traian Băsescu adresată lui Adrian Năstase la finalul ultimei confruntări televizate de dinanitea turul doi al alegerilor prezidențiale din 2004

https://fb.watch/szC6v7YPb-/

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 11 ore, cloudy a spus:

Pentru că azi, la cântatul de seară al cucuvelei, se cam termină campanie electorală, conform sondajului și vorbelor de aici, eu zic mai este necesară încă o revoluție. Cine se bagă ?

Revolutie, da; cucuveaua, nu. Cucuveaua ne-a lasat mostenire sistemul actual.

Link spre comentariu
La 05.06.2024 la 8:12, CornelM a spus:

Se practica treaba asta si la germani?

Ne orientam si noi. Avem un cancelar complice la o evaziune fiscala de ca. 147 miliarde (pa lânga asta, mult hulitul Kohl a fost mic copil). De ce sa nu profite si omul de rând?

Link spre comentariu

franzm."Cucuveaua" ne-a lăsat moştenire sistemul actual??Păi dacă ne uităm în istorie la anii 1920-1945 ce concluzie putem trage?

Când a spus Brucane că ne trebuie o droaie de ani i-au sărit toţi în cap!Am depăşit anii "prognozați" şi tot nu vedem sfârşitul tranziției!

Şi-acu uitați-vă la fripturismul clasei politice,exista vreo formațiune care ar fi putut impune o societate nouă,lipsită de corupție??Eu mă îndoiesc...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări