Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mergi la vot ?  

52 membri au votat

1. 1. Mergi la vot ?

• Da
      32
    • Nu
      17
    • Inca nu sunt hotarat/a
      3

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

Acum 30 minute, doru3160 a spus:

Ca sa nu fie probleme, voi vota cu formatiunea care are sansele cele mai mici. Nu le dau ocazia sa redistribuie cum vor ei votul anulat.

Exact așa fac și eu, astfel nu poate fi redistribuit.Deși la cât de escroci sunt ăștia, sunt în stare să ,,palmeze,, o ștampilă și să ștampileze încă o dată ca să poată anula votul....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Un animal ca cel de mai sus, în aplauzele unor bucureșteni imbecili, a distrus țara asta atunci cănd putea să meargă pe calea demnității umane.
Poporul a ales înjosirea.
Unii chiar merg și azi la vot să legitimeze mineriadele.
Să fie la ei acolo.

Link spre comentariu

Chiar și în aceste condiții mulți vor fi cei care vor lua cu asalt secțiile de votare.
Parcă-i văd: Îmbrăcați cu hainele ălea bune (de nuntă sau înmormântare) ducându-se să mai nenorocească incă o dată viitorul copilașilor acestei țări.
Căci, nu-i așa, cine nu votează nu există.

Link spre comentariu
La 03.06.2024 la 18:47, doru3160 a spus:

Ca sa nu fie probleme, voi vota cu formatiunea care are sansele cele mai mici. Nu le dau ocazia sa redistribuie cum vor ei votul anulat.

Asta inseamna ca voi vota. Daca nu e clar, o sa incerc un desen.

Link spre comentariu
Acum 40 minute, franzm a spus:

Ma duc la vot. Îmi trebuie o galeata noua.

Slabut de tot... Eu mi-am luat carnet de utc-ist iar daca romanii vor vota ca de obicei romaneste , astia mi-au promis un post caldut de bujetar.:dans:

BTW, lucrul cel mai important e sa fie stabilitate la furat, fara zorzoane, catuse sau mai stiu eu ce prostii neomarxiste ce ni le baga UE pe gat.

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
11 hours ago, Marele Savant said:

se stie ca smecherii nu voteaza, dar pe urma comenteaza in urmatorii 4 ani rezultatul votului!

Propaganda asta antivotare o intilnim prin toata media si din pacate prinde la cei mai slabi de minte!

Cam dur sunteți. Și fără argumente.
După logica de mai sus, pot spune și eu că cei care tot merg la vot de 33 de ani ,și votează cam aceași gașcă de impostori, au grave probleme cu logica elementară.
Și asta pentru că propaganda de genul "Votul tău contează" este bine sponsorizată de cei care au nevoie ca secțiile de votare să fie pline.
Eu chiar argumentez.
Cum să votezi același rahat de 33 de ani și să aștepți de fiecare dată alt rezultat ?

Editat de cloudy
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări