Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mergi la vot ?

Mergi la vot ?  

52 membri au votat

1. 1. Mergi la vot ?

• Da
      32
    • Nu
      17
    • Inca nu sunt hotarat/a
      3

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Cei care au prins două mandate au mai mult decât le trebuie, doar că ei nu știu asta....dar în țara celor care spun ,,a furat domne, dar a și făcut,, e posibil orice, inclusiv să pui pe lista de alegeri un om care e deja condamnat și în pușcărie, iar oamenii să-l și voteze cu majoritate....

Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

inclusiv să pui pe lista de alegeri un om care e deja condamnat și în pușcărie, iar oamenii să-l și voteze cu majoritate....

Se va vedea asta și la case mai mari, în funcția de președinte... 

Link spre comentariu

Nu cred că Trump a furat cat au furat alti presedinti. Si nici nu a purtat razboaie inutile.

Vezi si tu ca incearca sa il infunde ca a dat bani la o ștoarfă sa isi tina gura ca a babardit o.

Iar la ce invarteli fac altii, la ei la noi, in Europa, nu prea am auzit despre el ca fura ceva.

Asta raportat la ce face boșorogu cu fi so in Ucraina sau Ursula noastra cu vaccinurile.

Link spre comentariu
Vizitator

Falsificarea registrelor comerciale...

:rzbTotuși e o Vânătoare.Trebuia condamnat atunci când cu asaltul asupra Capitoliului.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Voturile celor care se dau necâştigătorilor se redistribuie la câştigători,nu-i aşa?Păi în caz afirmativ care-i satisfacția ta ca alegător care vrea să-i sancționeze pe unii??

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări