Vizitator grizzlee Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 SalutAm un dif de 12" noname care a mers ok pana mai de curand.Problema e ca se aude un barait in fundal care deranjeaza, desi se mai se aude muzica .Trebuie rebobinat sau se mai poate face ceva?mersi Link spre comentariu
cipcirip Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Salut; biriitul de care spui il sesizezi doar la volum mic, sau in special la volum mare ? Daca e la volum mic, probabil ca ai ceva spire in scurtcircuit, si probabil va trebui sa`l repari/ recone/ inlocuiesti. Daca se manifesta la volum mare, vezi ca e posibil sa ai un contact imperfect in zona lipiturii de la bobina la firele leonice, sau un fir leonic intrerupt, sau chiar o intrerupere a conductorului bobinei in zona de trecere dintre suportul cilindric al bobinei si conul membranei...parerea mea...Bafta ! Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Poate s? fac? a?a ?i dac? e descentrat. Link spre comentariu
Vizitator grizzlee Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 SalutIn special la volum mic se observa baraitul respectiv,dar si cand ii dau mai tare.Ce mi se pare ciudat,e ca spirele fac scurt numai daca ii dai volum si se incalzeste lacul respectiv, ceea ce eu nu am facut, pur si simplu a crapat asa.Atunci se pare ca singura solutie e sa il duc la rebobinat, care o sa rezolve problemele :)Mersi fain ptr sfaturi Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Apas? u?or pe membran? ?i vezi dac? freac?. Poate fi doar descentrat. Link spre comentariu
Vizitator grizzlee Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Freaca din pacate :( .Oricum ,banuiesc ca trebuie rebobinat, sau este vreo alta varianta? Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 desfacut trebuie neaparat , rebobinat nu se stie , poate e numai descentrat Link spre comentariu
Vizitator grizzlee Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Oricum nu ma pricep asa ca o sa trebuiasca sa il duc la cineva care sa pricepe ,tot speram sa fie altceva :smt013 Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Ce mi se pare ciudat,e ca spirele fac scurt numai daca ii dai volum si se incalzeste lacul respectiv, ceea ce eu nu am facut, pur si simplu a crapat asa.mai e problema amplificatorului si a distorsiunilor. poti sa il omori cu thd-uri. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Thd-urile = distorsiunile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum