Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme difuzor

Vizitator grizzlee

Postări Recomandate

Vizitator grizzlee

SalutAm un dif de 12" noname care a mers ok pana mai de curand.Problema e ca se aude un barait in fundal care deranjeaza, desi se mai se aude muzica .Trebuie rebobinat sau se mai poate face ceva?mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

2

• cipcirip

1

• adircf

1

• Dr4g0n

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut; biriitul de care spui il sesizezi doar la volum mic, sau in special la volum mare ? Daca e la volum mic, probabil ca ai ceva spire in scurtcircuit, si probabil va trebui sa`l repari/ recone/ inlocuiesti. Daca se manifesta la volum mare, vezi ca e posibil sa ai un contact imperfect in zona lipiturii de la bobina la firele leonice, sau un fir leonic intrerupt, sau chiar o intrerupere a conductorului bobinei in zona de trecere dintre suportul cilindric al bobinei si conul membranei...parerea mea...Bafta !

Link spre comentariu
Vizitator grizzlee

SalutIn special la volum mic se observa baraitul respectiv,dar si cand ii dau mai tare.Ce mi se pare ciudat,e ca spirele fac scurt numai daca ii dai volum si se incalzeste lacul respectiv, ceea ce eu nu am facut, pur si simplu a crapat asa.Atunci se pare ca singura solutie e sa il duc la rebobinat, care o sa rezolve problemele :)Mersi fain ptr sfaturi

Link spre comentariu

Ce mi se pare ciudat,e ca spirele fac scurt numai daca ii dai volum si se incalzeste lacul respectiv, ceea ce eu nu am facut, pur si simplu a crapat asa.

mai e problema amplificatorului si a distorsiunilor. poti sa il omori cu thd-uri.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări