Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Arogante: Luam vagoane de metrou din Brazilia de parca noi am fi Zimbabwe.

Postări Recomandate

Pentru ca in topicul de video nostime s-a inceput un off topic, prefer sa deschid acest nou topic ca asta se inchide si nu mai trebuie dat prea mult cu matura. 😇

@doru3160 uite un articol ca sa vezi ca lucrurile sunt incurcate rau.

https://www.realitatea.net/stiri/actual/fostul-sef-al-spp-coldea-a-furat-din-banii-americanilor-dezvaluiri-incendiare-la-culisele-statului-paralel_66579cc4aa131d2d17438728?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2DcFa_0ddm2QGTH_6AnbOgPHJqnxsnEjM3bqo5rjAvdb53UPadytbbmYY_aem_AbIbYIUFlV2Vf1Z0OdszKoEElrG2CNViExiK2FvzjhZ8FbOnWJJJX3xhb65rHkQxmNNji0hfD-uwcJ5C67ifN8kN

Citat

De asemenea americanii au finantat cu sume foarte mari anumite actiuni pe care Serviciul Roman de Informatii le derula, operatiuni nu prea ortodoxe, ca sa spun asa. Si aceste fonduri, o parte din ele au fost deturnate.  Au deturnat o parte din fondurile respective,  au plimbat si prin Bulgaria

si asta este mai spumos:

Citat

Presiunile au venit in special din exterior, de la ambasadorii europeni, si au venit si de la ambasada Statelor Unite, dar pe o alta filiera, pe filiera acoperita, pentru ca o parte din fondurile pe care domnul Coldea le-a incasat, si eu am foarte multe elemente, cum se distribuiau banii, la cine ajungeau, o parte dintre ele mergeau si in buzunarele celor de la ambasada. Adica se imparteau. De aceea era aparat cu atata inversunare. Numai ca cei de la unitatea centrala din Statele Unite, dandu-si seama, ca au facut verificari, ca au deturnat niste fonduri si ca are alte obiective decat cele pe care le doreau ei, atunci l-au lasat din brate.

Deci cum am zis este o chestie stufoasa rau. De multe ori pleaca Bula din US ai ajunge o Pwla in Romania 🤣. Toti sunt niste rechini care rup din ce prind. 

Eu ca roman as fi spus ca pentru avioane trebuie sa avem pe primul loc optiunea EuroFighter si apoi Gripen (sunt mai slabe dar macar sunt mai ieftine), ca Rafale sunt bune dar sunt scumpe. 

P.S. Vagoanele de metrou le luam din Brazilia tot pentru ca asa este ordinul! Totusi, eu inteleg ca noi ca tara mica trebuie sa stam aplecati, dar totusi ma uit ca si altii din pozitia de aplecat reusesc sa fie mai profitabili (ma refer la unguri si avioanele Gripen). 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, merck a spus:

eu inteleg ca noi ca tara mica trebuie sa stam aplecati, dar totusi ma uit ca si altii din pozitia de aplecat reusesc sa fie mai profitabili

Cei care conduc acolo vor ceva .

Cei care conduc Romania vor doar sa-si umple buzunarele .

Nu se intrevede alta directie / intentie in tot ce si cum fac.

Via Brazilia se pierde usor urma banilor , se dilueaza suma reala , etc .

Editat de antonvasileeee
Link spre comentariu

Nu scapam , cei care conduc tara nu stiu altceva .

Daca fac 100000 de E  pentru buzunarul lor si bugetul pierde cateva miloane tot E la aceeasi miscare ,nu e problema .

Ei sunt in castig .Asta e mentalitatea TUTUROR politicienilor .

Cea mai mare gaura in buget o constituie banii dati la partide si popi , bani care nu sunt publici ( sumele reale sunt secret de stat ).

Editat de antonvasileeee
Link spre comentariu

Fabrica de vagoane de la Arad are peste o sută de ani de la înființare!Există de pe vremea austro-ungarilor.Ei au făcut şi primele vagoane de metrou în RO.

Sunt perfect capabili să facă şi azi vagoane la standardele actuale,dar probabil n-au dat "dreptul" la cine trebuie!!

Personal nu-i înțeleg pe guvernanți de ce naiba nu fac şi pe dracu-n patru să sprijine industria românească!Asta s-ar chema politică în interes național!

La cumpărat de afară aiurea tot ghiolbanu' se pricepe!...

Link spre comentariu
Acum 23 minute, Elservius a spus:

gât scurt

Trebuie judecat pentru vanzarea concesiunii de exploatare din Libia ( 40% ) .

Ne asigura independenta de gaze si carburanti pentru multi ani .

Toti din gasca aia trebuie impuscati in ceafa , dupa o metoda ruseasca foarte eficienta si material si propagandistic .

Acum tradarea si subminarea sunt denumite interese economice .

Link spre comentariu

Da' când ne-au obligat americanii să "ajutăm" Irakul prin anularea datoriilor acestuia către RO,la ce categorie o includem??Au fost contracte mamut pentru vagoane,echipamente militare,etc,etc,de miliarde de dolari!!

Link spre comentariu

In Libia nu era fier vechi , erau multe milioane de metri cubi si galoane de gaze si titei .

Asta aroganta .

Ce suma a primit bugetul ? Ce suma a primit gatul si restul ?

Ar fi bine ca SRI si alte institutii sa ne spuna si noua .

Cat despre fabricatul vagoanelor in tara fiti siguri ca nimeni nu vrea sa faca asa ceva ,Doamne fereste .

Sa fie si marfa si banii aici , Cum?!

Noi ce mai invartim in firmele noastre cu bani de la stat ?

Ce afaceri mai facem noi ?

Nu ne iese nimic din asta ! Nu facem.

Editat de antonvasileeee
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări