Ovidanie Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 Ti-ai gasit exemplu!! https://www.facebook.com/reel/791316673143285 Vrei tu sa exemplifici ceva si gasesti un maestru, ca nu oricine poate face slalomul ala fara sa poata pune piciorul jos. Si apoi cauti filmari cu niste ghinionisti si cativa fraieri ca sa demonstrezi ceva. De ceva vreme vad niste Doge Ram prin parcarea pietii centrale din SV. Vai de steaua lor ce se chinuie. Eu cu Skoda Octavia sunt racheta pe langa aia. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 Acum 7 minute, roadrunner a spus: adica drepte si la vale, ma rog e si asta un hobby. Pai nu-i mai jenant asa: https://www.facebook.com/reel/777721181182207 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 (editat) Nu-i nimic jenant. Probabil era incepator sau mai rau, incepator care tocmai si-a schimbat motorul. Editat Iulie 19 de Ovidanie Link spre comentariu
roadrunner Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 nu-i nimic jenant, toata lumea cade pe doua roti, e si o vorba consacrata nu se pune problema daca o sa cazi ci cand. sa vezi off road unde aderenta nu mai e o certitudine. Nu te apuci de asa ceva daca nu-ti asumi si riscurile. RR Link spre comentariu
merck Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 https://www.facebook.com/reel/1539784663272745 Link spre comentariu
roadrunner Postat Iulie 19 Partajează Postat Iulie 19 (editat) fiecare cu stilul lui. Editat Iulie 19 de roadrunner Link spre comentariu
ionut120v Postat Iulie 21 Autor Partajează Postat Iulie 21 Cand imbatrinesti cazi mai des, deoarece senzorii de echilibru se deterioreaza, probabil otitele repetate sunt dusmanul mersului pe motor la varste mai inaintate. In legatura cu suprafata de rulare: cele mai rele sunt tasarile in curbe in situatia in care depasesti trasa exterioara(se formeaza un sant si un val) La anvelope nu ma prea pricep, nu prea am incredere in ele, asta poate fi periculos, caci daca nu iei virajul bine de frica lipsei de aderenta poti iesi de pe drum sau cadea. Pe caldurile astea toride de se topeste asfaltu probabil are aderenta cam orice. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 21 Partajează Postat Iulie 21 ionut120v.Nu s-a precizat pentru ce tip de motocicletă e discuția...Am văzut babalâci de peste 80 de ani urcați pe motocicleta uşoare de 100-125 cmc şi descurcându-se bine,evident la viteze rezonabile...Dacă ar fi vorba şi de cele cu ataş nu cred să fie vârsta un impediment. Ca recomandare personală aş zice că motocicleta ar fi numai pentru tineri.La ei are farmec şi zvâc...Deşi mai e şi chestia de responsabilitate.Aseară trecea unul pe ulița satului,în sus şi în jos,cu 120-130 km la oră.N-aveai timp nici măcar să-l vezi!La stilul ăsta de condus riscul e maxim! Link spre comentariu
ionut120v Postat Iulie 21 Autor Partajează Postat Iulie 21 (editat) Pentru balalaci ca mine singurul rost este de a merge din A in B cu costuri mici, e-scooterul e de obicei suficient , dar pe munte la afine nu prea vrea. Performanta la electrice e sub asteptari. Deoarece n-am reusit cu echilbratul rotilor, viteza iese din discutie un 60-70 e tot ce se poate, in plus la viteza trebuie gume bune si relativ noi. Facutul pietii cu conserva e pagubos si daunator mediului, mai bine un e scooter, iar pe munte un motor de 250 usor, am incercat cu conserva pe acolo, nici o sansa, o alta troaca 4x4 nu merita cheltuiala, ATV-ul e un alt instrument de rupt gatul, singura varianta rezonabila, un motor. Editat Iulie 21 de ionut120v Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 21 Partajează Postat Iulie 21 ionut120v.La e-scooter e nevoie de permis? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 21 Partajează Postat Iulie 21 1 oră în urmă, ionut120v a spus: ... pe munte un motor de 250 usor... 250 cc ar fi cam minimum, eu am 1.83m și 100kg, am încercat cu 125ccc și nu prea mă duce. Să știi că gumele bune pt offroad nu sunt ieftine. Ar mai fi o problemă, cu incălecatul motocicletei. Nu știu ce înălțime ai, dar eu, la kintalul meu, a trebuit să reglez suspensia mai înălțată și mai rigidă. Sunt la limita șpagatului când o încalec. Precizez că am 50 ani. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 21 Partajează Postat Iulie 21 Chiar acum, Ovidanie a spus: Precizez că am 50 ani. La mai mulți! Să ne povestești și peste 20 ani cum încaleci motorul. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 21 Partajează Postat Iulie 21 Acum 20 minute, doru3160 a spus: La mai mulți! Să ne povestești și peste 20 ani cum încaleci motorul. Chem ajutoare să mă urce în șa. Iar pentru oprire, pregătesc o căpiță de fîn. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 21 Partajează Postat Iulie 21 Pt faza cu capita, ne oferim voluntar pt ajutor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum