Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Este un mesaj privat primit in mesageria privata. Contul a fost facut ieri si fara sa posteze 5 mesaje a putut sa imi trimita mesaj privat. 

N-am avut rabdarea sa citesc ce s-a chinuit ofticatu' sa imi scrie. Trebuie sa fii tembel rau de tot sa crezi ca cineva citeste un pomelnic dupa ce incepi mesajul cu o injuratura 😆

Link spre comentariu

Nu putea sa doarma la ora 1 noaptea de oftica (mesajul este scris acum 12 ore) si a bagat pomelnicul ala lung cat o zi de post. Personal cred ca este mult mai eficace un mesaj scurt si la obiect decat logoreea aia, dar .... se pare ca frustrarea adunata era imensa (direct proportionala cu lungimea mesajului) si nu mai putea rationa. 

Link spre comentariu
Acum 6 ore, merck a spus:

Care esti dom'le asa frustrat? 🤣

Se pot trimite mesaje private de pe un cont abia facut? (are 0 postari si este facut acum 6 ore)

Screenshot-2024-05-30-at-06-13-56.png

Ai prieteni calumea de tot :)))

Link spre comentariu

asa  este , numai  ca  primul  a  primit  un  buchet  mai  subtire  de  injuraturi ...

al  doilea  a  fost  full package ...:scarpin

mi-e  si  groaza  sa  ma  gindesc  cam  cit  de  mare  va  trebui  sa  fie  frigiderul  celui  de-al  treilea  candidat  de  pe  lista  rusinii  a  dlui  schizo , pentru  ca  i-l  va  umple  garantat  cu  toate  cele ...:rzb

Link spre comentariu
Just now, misuraelectronic said:

asa  este , numai  ca  primul  a  primit  un  buchet  mai  subtire  de  injuraturi ...

Eu am primit atunci doua trei mesaje. Am postat doar unul.
Acelasi user "schizo". Si tot asa, nu avea nicio postare pe acest forum dar a putut sa scrie in privat :)

Link spre comentariu
Acum 1 oră, merck a spus:

Este un mesaj privat primit in mesageria privata. Contul a fost facut ieri si fara sa posteze 5 mesaje a putut sa imi trimita mesaj privat. 

Bine ai venit in club. Ai intrat in randul persoanelor care conteaza...😆

Am primit si eu de cateva ori, dar nu am gasit de cuviinta sa-i fac reclama. Pe mine ma facea betiv, dar daca ar fi stiut cat de rar si putin beau, asa idiot cum e, si-ar fi dat seama ca e si prost.

Link spre comentariu
Acum 52 minute, eos a spus:

Ai prieteni calumea de tot :)))

Dusmani boss, dusmani! 😇

Inseamna ca am facut ceva in viata asta, parca asa se spunea despre ce ce au dusmani. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, merck a spus:

Inseamna ca am facut ceva in viata asta....

Rezulă direct că aveți valoare! Da' valoare domle nu oricine dintre noi are parte de un așa ”respect”....!....NEMERNIC!

PS. Cred că am fost luat în colimator...

Editat de flomar60
Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 7 ore, merck a spus:

Contul a fost facut ieri si fara sa posteze 5 mesaje a putut sa imi trimita mesaj privat. 

Pot sa trimita 2 mesaje private cei nou inscrisi. 

Am lasat facilitatea asta ca poate vrea sa cumpere ceva de pe la vanzari si sa nu umple forumul cu postari aiurea doar ca sa poata trimite pm

Link spre comentariu

Aha, da, este o chestie buna. Pentru 2-3 derapaje pe an nu merita anulata facilitatea. 

Acum 20 minute, flomar60 a spus:

PS. Cred că am fost luat în colimator...

Tu??? Pai esti printre userii cei mai de treaba si care nu prea sta la bodega! 

Poate o fi ceva AI in spate!😆 Si cine stie ce algoritm de selectare are de te-a bifat si pe tine. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări