Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frigider Beko Combina frigorifica Beko RCNA366E30ZXB, Neo Frost, 324 l, Clasa A+

patrascuionela

Postări Recomandate

Bună seara. Am rugămintea sa ma ajutați cu o informație pana mâine. Mi se tot aprinde semnul exclamării la modelul de mai sus scris. Pana vine mâine cineva sa vadă ce are ,rezista alimentele în frigider și în congelator? Pot sa las temperatura mai mare jn congelator, îmi tot pâlpâie și îmi arata am asa avea -13°în congelator ,pot urca temperatura ca să nu se strice tot ce am.? Mulțumesc frumos pentru răspuns. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• patrascuionela

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Primul pas ce trebuie făcut e să căutați manualul frigiderului și să citiți la sfârșit ce reprezintă acea eroare și ce trebuie făcut în acest caz. Alimentele congelate rezistă și la -5 grade dacă agregatul mai poate ține măcar atât. Ce vechime are combina ? Mai e în garanție ? A apărut eroarea de la sine sau ați mișcat/mutat combina ori ați intervenit cumva asupra ei ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări