Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Energie contract free

Postări Recomandate

Acum 20 minute, misuraelectronic a spus:

Cei 2 colegi de servici pentru care a facut bobinele si si-au incalzit casele deja de 2 ierni cu bani de nimik ,

Inseamna ca mai au niste cosuri de fum pe acolo asa doar de diversiune sa nu se prida lumea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Bineinteles ca nu mey, oare cum te-ai prins ? ... Eu am facut  scoala de cosari neautorizati la seral si la fara frecventa  si lucrez acum ca operator principal la Masina de flaxurat tzurumbele, de unde naiba sa stiu eu cu ce se maninca electronica ?

... Insa tu , care esti atit de destept incit  te semnezi cu RR dupa fiecare mesaj de parca i-ar pasa cuiva de aroganta asta de 2 bani gauriti , consider ca este peste puterea ta de compilare ceea ce scriu eu ... 

Link spre comentariu

nu mi-am propus sa te insult, eram doar curios. Eu am studii de inginerie si banuiesc ca am studiat aceleasi materii in locuri diferite (in ideea ca ai studii ca n-ai zis)  Eram curios cum ajungi la concluziile de mai sus avand studii echivalente atata tot.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
1 oră în urmă, misuraelectronic a spus:

A zis ca nu ar face pentru nimeni care are tangente cu electronica ...

Și ai impresia că unui bucătar, tâmplar, cizmar oarecare, colegul i-ar face imediat o ,,bobină plată,, și ăla ar fi atât de prost încât n-ar duce-o la un (alt) electronist s-o replice ? Eu zic că orice prost ar fi curios să facă și pentru o rudă, prieten, sau s-o vândă.

Deci....discutăm despre povești cu pești.Unii se distrează, e chiar mai distractiv pe aici decât să te uiți la ,,Las Fierbinți,, par example...

Link spre comentariu

Cred ca si chat lgbt asta e puternic manipulat de oculta mondiala

Aplicarea practică a Zero Point Energy (ZPE) este un subiect controversat și neconfirmat până în prezent. Deși ZPE este un concept bine fundamentat în teoria mecanicii cuantice, nu există dovezi experimentale sau tehnologii viabile care să permită extragerea și utilizarea acestei energii în mod controlat și eficient. Iată câteva aspecte relevante despre acest subiect:

Principii Teoretice: În teorie, ZPE este energia minimă a unui sistem cuantic și este omniprezentă, chiar și în vidul aparent gol. Aceasta energie este rezultatul fluctuațiilor cuantice și este prezentă la toate nivelurile de organizare a materiei.

Cercetări Științifice: Au fost realizate diverse studii și experimente pentru a înțelege mai bine ZPE și implicațiile sale. Fenomenul efectului Casimir, unde două plăci foarte apropiate atrag energia vidului, este una dintre puținele manifestări experimentale ale ZPE, dar acest efect nu implică o metodă de extragere a energiei pentru utilizare practică.

Provocări Tehnice: Extragerea ZPE ar necesita tehnologii care pot manipula fluctuațiile cuantice la o scară foarte mică și în condiții extrem de precise, ceea ce depășește în prezent capacitățile noastre tehnologice. Principiul conservării energiei și alte legi fundamentale ale fizicii sugerează că utilizarea ZPE ca sursă de energie nelimitată ar putea fi imposibilă.

Speculații și Teorii Non-Conformiste: Există numeroase teorii și invenții speculative propuse pentru extragerea ZPE, adesea întâlnite în literatura pseudoștiințifică sau în cercurile de teorie a conspirației. Acestea includ dispozitive perpetuum mobile și alte mecanisme care pretind că utilizează ZPE, dar nu au fost validate prin metode științifice riguroase.

Potențial Teoretic: Dacă ar fi posibilă extragerea ZPE în mod controlat, aceasta ar reprezenta o revoluție în domeniul energiei, oferind o sursă practic inepuizabilă și ecologică. Totuși, acest potențial rămâne pur speculativ în absența unor descoperiri experimentale concrete.

În concluzie, deși Zero Point Energy este un concept fascinant și bine înțeles teoretic, aplicarea sa practică rămâne în domeniul speculațiilor. Comunitatea științifică nu a demonstrat încă o metodă fezabilă pentru extragerea și utilizarea ZPE, și orice afirmare a realizărilor în acest domeniu trebuie tratată cu scepticism până la confirmarea prin metode experimentale riguroase.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, roadrunner a spus:

eu inca sper ca n-are studii, ca daca are, e mult mai rau decat daca n-are.

In rest nu am nici o problema, sunt sigur ca e un baiat de treaba.

RR

Depinde de ''studiile'' respective! De ex. 3 ani, pierduti la FF la privata de cartier, nu fac nici cit un semestru de sc. profesionala! Deci poti avea o diploma de licenta sau chiar un master si sa nu cunosti fizica elementara, deci sa crezi toate prostiile de pe YT!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Eu nu pricep de ce nimeni nu incearca reproducerea experimentelor lui de Palma.

Spre deosebire de tot felul de teorii absurde, de Palma nu apeleaza la explicatii de genul ZPE, bobine plate, explozii de supernove, particule exotice...

Acum, eu ma indoiesc de explicatiile lui in legatura cu faptul ca surplusul de energie este dat de distorsiunea spatiala indusa de corpurile masive aflate in miscare.

Pana la urma generatorul sau este in principiu un disc Faraday bazat pe "paradoxul" ca discul Faraday poate produce energie electrica si atunci cand este rotit solidar cu un magnet.

Link spre comentariu
11 minutes ago, telefunken said:

experimentelor lui de Palma

Un educat ratat care a încercat să câștige ceva bani pe seama needucaților.
Asemănător cu ce au încercat (și chiar reușit) ceva medici ratați prin pandemie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări