Budreala Radu Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 https://allegro.pl/oferta/zebatka-philips-fc-150-fc-450-zamiennik-fc150-9210668420#productReviews Va salut , domnilor! Am luat un deck Philips fc150, din târg, dar când am ajuns acasă și l-am băgat în priza am constatat că nu învârte caseta; l-am desfăcut și am găsit o rotita intermediara praf( se pare că e problema generala). Am găsit la preț bun pe acest site polonez; acum întreb: a cumpărat cineva de aici? Or fii serioși? Link spre comentariu
validae Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Din ce am citit, sunt serioși.Alternativa e la chinezi...dar ai nevoie de multă răbdare. Link spre comentariu
Atlas nou Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Buna Se poate reconstrui,am un coleg care face asta in mod curent. Se incarca zona cu probleme si se rezolva cu pila. E nevoie de mana fina. Spor Alex Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Mai 29 Autor Partajează Postat Mai 29 (editat) Îmi pare rău că nu am făcut poze cu resturile scoase de acolo; pur și simplu se dezintegra în mână... nu știu ce material au folosit(veriga slaba a unui produs). Altfel, un aparat super, ținut în condiții bune! De asta și tin sa îl fac... https://ibb.co/HPxchjt Editat Mai 29 de Budreala Radu Link spre comentariu
Elservius Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Probabil ceva material "ecologic". Dar au compensat probabil cu partea de solenoid. Și cu controlul computerizat. Ca să fie bine... Link spre comentariu
validae Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Aparatul ăla n-a fost destinat să țină o juma de secol....iar orice mecanică de casetofon avea niște componente care cedau.Cu răbdare se pot găsi, chinezii au cam cumpărat toate matrițele de gen.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Sunt părți mecanice care arata bine și după 50 ani. La Philips e frecventa descompunerea pinioanelor. Link spre comentariu
validae Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 Sincer, mie Philips nu prea mi-a făcut o părere bună la mecanică nici înainte, cu atât mai mult acum la electrocasnice și electronice.La chestii din plastic japonezii erau cei mai tari, am reparat casetofon de-o seamă cu mine și n-a avut o rotiță crăpată măcar... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 (editat) Philips mai sunt celebri pentru rotitele de scoatere cd la cdm-4, cdm-2. Tot asa se faramiteaza. (idem Marantz). Ce dimensiuni aproximative are rotita? Edit...acuma am vazut masuratoarea cu sublerul din pozele poloneze. Editat Mai 30 de fluffy37 Link spre comentariu
okean Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 Si la Gundig & Technics e aceeasi poveste cu rotile ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 Or fi și alte mărci, dar personal numai la Philips am întâlnit, de asta și mă abțin să cumpăr ceva care îmi place de la marca asta. Ma refer strict la jucării cu parte mecanică. Link spre comentariu
Postări Recomandate