Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rotita plastic deck- achiziție

Postări Recomandate

https://allegro.pl/oferta/zebatka-philips-fc-150-fc-450-zamiennik-fc150-9210668420#productReviews  

Va salut , domnilor! 

Am luat un deck Philips fc150, din târg, dar când am ajuns acasă și l-am băgat în priza am constatat că nu învârte caseta; l-am desfăcut și am găsit o rotita intermediara praf( se pare că e problema generala). 

Am găsit la preț bun pe acest site polonez; acum întreb: a cumpărat cineva de aici? Or fii serioși?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Aparatul ăla n-a fost destinat să țină o juma de secol....iar orice mecanică de casetofon avea niște componente care cedau.Cu răbdare se pot găsi, chinezii au cam cumpărat toate matrițele de gen....

Link spre comentariu

Sincer, mie Philips nu prea mi-a făcut o părere bună la mecanică nici înainte, cu atât mai mult acum la electrocasnice și electronice.La chestii din plastic japonezii erau cei mai tari, am reparat casetofon de-o seamă cu mine și n-a avut o rotiță crăpată măcar...

Link spre comentariu
Vizitator

Philips mai sunt celebri pentru rotitele de scoatere cd la cdm-4, cdm-2. Tot asa se faramiteaza. (idem Marantz). Ce dimensiuni aproximative are rotita? Edit...acuma am vazut masuratoarea cu sublerul din pozele poloneze.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Or fi și alte mărci, dar personal numai la Philips am întâlnit, de asta și mă abțin să cumpăr ceva care îmi place de la marca asta. Ma refer strict la jucării cu parte mecanică. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări