Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HA1368R

yo7but

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo7but

6

• misuraelectronic

2

• roadrunner

1

Top autori în acest subiect

Hmmm ... Extrem de mici sansele sa Mai poti Pune mina pe asa ceva ... Dupa umila mea parere , cred ca doar pe ebay/Amazon Mai poti gasi asa ceva ...

Link spre comentariu

intre  noi  fie  vorba ... dupa  ce  ca  HA1368 simplu  era  dificil de  procurat chiar  si-asa , deoarece  cred ca  bate lejer  la jumatate  de  secol de  cind  a  fost  facut  , tu  vii  si  ridici  stacheta  si  vrei  varianta  HA1368 R ... :rade:... este  ultra-mega-extra dificil  de  gasit  asa  ceva , crede-ma ...

totusi , varianta  cu sufixul R are  dispunerea  pinilor  in  oglinda  fatza  de  HA1368 simplu ... sincer  sa  fiu , mai  degraba  ai  sanse  sa  gasesti in cautarile  tale  varianta  fara  sufix R si  nu  faci  altceva  decit  sa  il  lipesti  invers  in  montaj ...

Link spre comentariu

Am un receptor de trafic pentru radioamatori de la 0.5 la 30 MHz model R-600 facut de KENWOOD in anul 1983 care are in fialul audio acest integrat si care este defect. As dori sa-l schimb daca gasesc daca nu nu-i nicio problema, ii pot pune un mic mntaj AAF si functioneaza. (de fapt am facut modificarea).

Omul ese dator sa incerce.

Multumesc oricum de interes si sfaturi.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări