Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparație plăci aparate de cafea

Postări Recomandate

Bună ziua tuturor!

Caut o persoană pricepută la reparatii la diverse placi și componente de la aparate de cafea în zona Sucevei sau împrejurimi, bineînțeles, contra cost. Cunoștințele pe care le am eu în acest domeniu sunt depășite. Dacă e cineva dispus, vă rog să mă contactați, mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 4 ore, validae a spus:

Când mai intri pe vreun forum, citește atent Regulamentul.Astfel ai fi văzut că nu poți posta despre expresoare de cafea la Radio-TV....acum am mutat eu unde trebuia.

Îmi cer scuze! Eram entuziasmat că am găsit un loc unde as putea găsi pe cineva mai priceput în ale electronicii și nu am mai citit suficient. Pe viitor voi fi mai atent. 😔 

Link spre comentariu

Avem colegi pricepuți prin zonă, la nevoie poți trimite plăci și în țară la depanat, dacă e nevoie.Dar e bine să dai detalii despre defecte, poze cu aparatele sau plăcile defecte.Cu cât dai mai multe informatii, cu atât ai mai multe șanse de reușită.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări