validae Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 Au început să bage cam prin toate filmele și mai ales seriale cel puțin o scenă în care să apară un gay sau lesbi....urâte vremuri.Azi nu se simt bine anormalii dacă nu-și afisează public și cât mai strident anormalitatea... Link spre comentariu
icar Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 "Toleranta va ajunge la un asemenea nivel, incât oamenilor inteligenti li se va interzice sa-si exprime parerea pentru a nu jigni imbecilii" Fiodor Dostoievski Link spre comentariu
Elservius Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 Este bine că repetați acest citat. Cred că ar trebui repetat cât mai mult posibil. Părerea mea. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 27 Autor Partajează Postat Mai 27 Pana si in filmele pentru copii, mai exact Avengers, un film facut de studiourile Marvel, apar poponauti. Printre supereroi. De curiozitate, aveti in vedere acest aspect cand vedeti un film nou. Cica ar fi si Romeo si Julieta, in varianta moderna. Romeo e de culoare, de prin Congo, un negru cu buze groase si Julieta e de prin Kenya, neagra ca noaptea, in scena cu balconul, aproape ca nu se vede. De pe lumea cealalta, William Shakespeare ar avea ceva de spus...dar e si el pe lista autorilor incorecti politic, mai mult de jumatate din ce a scris trebuie ajustat pe ici, pe colo. Link spre comentariu
Elservius Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 Vremurile actuale (ceea ce se încearcă a se implementa acum) sunt un fel de prefață, sau introducere în sistemul comunist global, sistem care se încearcă a se construi și pune în funcțiune, indiferent de costuri și efort de către "stăpânii" lumii. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 Abuzurile si crimele comise in trecut asupra minoritatilor(sexuale, rasiale,culturale) de catre "majoritatea normala"(de fapt o minoritate absoluta, compusa din fanatici, dementi si criminali), au dat nastere in prezent la o reactie contrara, a unui efect de recul, nu de putine ori exagerat, ridicol, absurd. S-a ajuns la situatia hilara ca romanul lui Jules Verne(scriitor francez din sec. XIX), "Hector Servadac ", sa fie scos din publicare si retras din bibliotecile scolare, pe motiv ca persoanjul negativ se numeste Isac Haknabut, evident, daca personajul respectiv era un german, italian, asta cel mai probabil nu se mai intampla...dar, cumva, e firesc sa suflii si-n iaurt, dupa ce te-ai ars cu ciorba! Cu certitudine membrii LGBTQ+ n-ar mai organiza "parade" si alte manifestari publice, de un gust(foarte) indoielnic, daca toti membrii societatii s-ar comporta ok fata de respectivii oameni. Sa nu uitam ca un geniu precum Alan Turing, creatorul tehnologiei care ne permite astazi sa scriem aici, a fost asasinat de catre scelerati homofobi aflati la putere in Marea Britanie, culmea, dupa 1945! Link spre comentariu
Elservius Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 Mulțumim pentru că ne-ați informat cine este Jules Verne. Membrii comunității la care vă referiți probabil că fac ceea ce fac acum, în primul rând deoarece sunt promovați, discriminați pozitiv și efectiv împinși de la spate foarte puternic și mult de către cei care conduc. Link spre comentariu
franzm Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 Acum 22 minute, Ovidanie a spus: Pana si in filmele pentru copii, mai exact Avengers, un film facut de studiourile Marvel, apar poponauti. Si toate vin de peste balta cea mare, de la natia aia de superpudici, unde n-ai voie sa bei pe strada o limonada din sticla. Ca vezi doamne, afectezi simtamintele unora. Meteahna preluata tot de la un popor "ales". Link spre comentariu
Elservius Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 Membri ai respectivului popor sunt cei care au înființat respectivul stat de peste ocean, pentru a se folosi de el. Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 (editat) Cancel culture e la tot pasul si de multe ori merge manna in mana cu altele: xenofobia, antisemitismul, invidia, prostia. (se vand la pachet chestiile astea) - eu find emigrant (imigrant in IRL) ma lovesc zilnic cu tot felul de reactii si oameni falsi si din cauza asta am un cerc foarte restrans de persoane (in afara business-ului) cu care ma adun, selectati pe spanceana. In scoli copii celor ca mine (cu joburi ceva mai bune dact media) sunt sub abuz constant (bulling) si din cauza ca copii de imigranti sunt mult mai constinciosi si au in general rezultate mult mai bune scolare. Din cauza asta copii astia buni cunt luati la tinta in scoala (lucru ca mi l-au confirmat profesorii) - "vin strainii si ne iau joburile" - au si ei dreptatea lor si intr-un oras mic lucrurile astea sunt mult mai vizibile. Multi asociaza cancel culture cu Homofobia si nebunia asta cu genurile (infinite ca numar) - dar e mult mai complexa treaba. (polarizare, autovictimizare, fuga de raspundere, educatie, ruptura intre generatii, tehnologie - retele sociale, telofoane etc.) Daca te uti la rece arata ca o isterie generala de parca au pus nebunii stapanire pe spital. RR Editat Mai 27 de roadrunner Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 Acum 29 minute, Elservius a spus: Membri ai respectivului popor sunt cei care au înființat respectivul stat de peste ocean, pentru a se folosi de el. Eu sunt tufa la istorie asa ca am intrebat un robot. Asta pt. ca afirmatia citata mi s-a parut ciudata. <<<<< Contribuția imigranților israelieni la formarea Statelor Unite ale Americii și la elaborarea Constituției sale este un subiect complex și nuanțat, care necesită o analiză detaliată pentru a fi înțeles pe deplin. Imigrația israeliană timpurie: Deși termenul "israelian" nu a fost utilizat până în secolul al XX-lea, evrei din regiunea care a devenit ulterior Israel au imigrat în America de Nord încă din secolul al XVII-lea. Acești primi imigranți au jucat un rol semnificativ în dezvoltarea coloniilor americane, contribuind la domenii precum comerțul, agricultura și viața religioasă. Totuși, numărul lor a fost relativ mic, iar influența lor directă asupra formării Statelor Unite a fost limitată.>>>>> Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 (editat) Acum 1 oră, Elservius a spus: Membri ai respectivului popor sunt cei care au înființat respectivul stat de peste ocean, pentru a se folosi de el. poti sa detailezi un pic ca nu-mi dau seama ce ai vrut sa spui. (asta daca nu cumva era o gluma de genul : "Chuck Norris s-a nascut intr-o cabana facuta de el") Care popor care ocean si care stat.? Ca spaniolii au contribuit la cateva state din America centrala, potughezii la cateva din America de Sud, Francezii la doua din America de Nord, Englezii la ca cateva din America Centrala si unul din America de Nord. Deci la care popor si care stat te referi? ca sa stim despre ce vorbim Acum 1 oră, franzm a spus: unde n-ai voie sa bei pe strada o limonada din sticla. Ca vezi doamne, afectezi simtamintele unora. Meteahna preluata tot de la un popor "ales". asta e o mare confuzie (ca sa nu zic prostie) - interzicerea bautului de alcol in public e o lege Anglo-Saxona (care este in inca vigoare in multte tari care au sistemul juridic bazat pe modelul Anglo-Saxon Nu are nici o legatura cu poporul ales. https://www.adph.org.uk/resources/the-history-of-alcohol/ RR Editat Mai 27 de roadrunner Link spre comentariu
merck Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: Eu sunt tufa la istorie asa ca am intrebat un robot. Si robotii sunt deja cenzurati . Intreaba gemini daca armata israeliana a lovit doar obiective militare in Fasia Gaza si vezi ce iti raspunde. Pe vremea cand nu era cenzurat, a raspuns: Mass Media este controlata, AI-ul nu era, dar acum este si el. Hai sa vedem cui aparatine ziarul The New York Times. Pe net scrie: Arthur Ochs Sulzberger Jr., whose family has controlled the paper since 1896, is both the paper's publisher and the company's chairman. Sulzberger was born to a Jewish family on February 5, 1926, in New York City. Hai sa vedem cine este CEO la The New York Times. Meredith Kopit Levien is president and chief executive officer of The New York Times Company. Meredith Kopit was raised by a Jewish family in Richmond, Virginia. Deci tu crezi ca daca ai sa intrebi AI-ul astazi ceva despre evrei vei obtine o informatie corecta? Crezi ca daca intrebi AI-ul despre vreo porcarie facuta de Biden vei primi detalii? Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 (editat) Acum 1 oră, roadrunner a spus: unde n-ai voie sa bei pe strada o limonada din sticla. Ca vezi doamne, afectezi simtamintele unora. Meteahna preluata tot de la un popor "ales". demonstreaza cu ce vrei tu afirmatia de mai sus, sau macar explica cu puterea ta de intelegere. daca nici ce e mai sus nu e caz clar de ignoranta nu stiu ce mai zic. In Dubai tot poporul ales a interzis alcoolul pe strada? sau in restul tarilor Europene unde e interzis tot ei? Tari astia cu poporul ales. RR Editat Mai 27 de roadrunner Link spre comentariu
merck Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 Acum 18 minute, roadrunner a spus: In Dubai tot poporul ales a interzis alcolul pe strada? Deja sunt hoteluri unde se servesc bauturi alcoolice si in curand nu va mai fi interdictie nici pe strada. Si asta o spun prin prisma ca ei au renuntat la regulile stricte ale Ramadanului (nu aveai voie nici sa bei apa desi afara erau peste 40 de grade si acum se mananca si pe strada si marlanii arunca ambalajul pe jos). Ei chiar au inteles bine ce scrie mai jos: Link spre comentariu
Postări Recomandate