Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti? Escrocherie?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 37 minute, BRANCA a spus:

Hai să întreb şi eu ceva...Cât costă m³ de apă la robinet în localitatea voastră?

M-am trezit că 1 mc în Severin a ajuns 14 lei!!Apă de Dunăre,un singur furnizor...

Privitor la prețurile la înghețate sau alte produse alimentare nu am decât o singură observație,carnea de peşte este mult,mult mai scumpă decãt cea de porc!!Carnea aia,care pe timpuri era mâncarea săracului...

o sticla de apa imbuteliata, la fel de dubioasa costa 3 lei , tu de 14 lei cumperi 1000 de litri!

Link spre comentariu

Marele Savant.După '90 făceau ăştia în mass-media teoria cu cât de nespălați sunt românii,deoarece consumă f puțină apă!

La 10 mc,cam cât consumăm în medie pe lună,se adună 140 lei.E mult?E puțin?

Când aveam copii consumam şi peste 13 mc...

Întrebam de prețul la apă ca să văd dacă şi în alte localități se practică jupuirea oamenilor!Se profită de faptul că există numai furnizor unic.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, BRANCA a spus:

Întrebam de prețul la apă ca să văd dacă şi în alte localități se practică jupuirea oamenilor!Se profită de faptul că există numai furnizor unic.

Nu cred ca există localități cu mai mult de un furnizor de apă potabilă. Și cred ca prețul e cam pe acolo, peste tot, nu cred ca faceți voi acolo o exceptie. O vreme la Iași era cel mai scump din țară. Când era director, fostul primar de Iași, acum pușcăriaș. Chiar nu mai știu cât plătesc mc, pt că e singurul furnizor cu care nu am contract individual, deci nici factură. Știu ca la consum sunt între 12 și 14mc la 3 persoane. Iarna chiar mai puțin, dar niciodată sub 10mc. O sa ma uit la avizier, acolo cred ca scrie, dar nu m-a interesat, câtă vreme nu e negociabil. 

Link spre comentariu

Jupuirea oamenilor se practica, uneori avand baza "legala",prin legea 241/2006, 196/2018, a fost inventat "coeficientul de neinchidere " care justifica pierderile,furtul facut de unele persoane sau de furnizorul de servicii...astfel la un consum de cca. 5m3 sa se plateasca in plus cam 4m3 "coeficientul"....fara a avea  in vedere calitatea apei , cu clor din belsug, face bine la "sanatate".

Link spre comentariu

De clor am scăpat de câțiva ani buni, cu filtru. Doar la cea pt băut. La duș nu se simte, iar la gătit, termic iese orice urmă de clor. Calitatea nu o pot contesta, cel puțin la mine în zonă, e buna. În estul orașului, unde se alimentează cu apa din Prut nu e chiar la fel, dar nu a murit nimeni din asta. Da, cu pierderile sau nedeclararea consumului și eu am avut câteva meciuri, dar nu prea ai cu cine. Au temei legal sa te încarce, și ca să se închidă consumul facturat cu cel declarat, se încarcă. Sunt nervi degeaba, asa ca am hotărât sa nu ma mai uit. Cât am de plată pe listă, plătesc, și asta e. 

Link spre comentariu

Iasul se alimentează cu aceeași apa în tot orașul, de citiva ani buni de-acum. Și pot confirma ca apa este buna. Persoana care a făcut și face astfel de analize mi-a spus ca este mai buna și decit unele ape îmbuteliate. 

Link spre comentariu

Nu ştiu dacă apa tratată e chiar aşa bună cum zic unii...Problema e că clorul pentru dezinfecție atacă compuşii organici din apă şi formează componenți clorurați.Aceştia ar fi de fapt dăunători,chiar dacă sunt în cantități infime...

Link spre comentariu
Acum 5 ore, sesebe a spus:

Iasul se alimentează cu aceeași apa în tot orașul, de citiva ani buni de-acum. 

Teoretic. Practic, difera mult organoleptic cea care curge la mine acasă, față de cea de la job. Ca să nu mai zic, vara cea de acasă brumeaza țeava de apă, cea de la job poți sa faci baie, atât e de caldă. Dar asta să zicem se datorează adâncimii la care sunt țevile magistrale, dar gustul cu siguranță nu e același. Pot sa zică la analize ce vor. Ca încărcătură microbiana, ca turbiditate, nivel de clorinare și ce alte caracteristici mai măsoară ei, pot sa fie la fel, dar pt mine e clar ca sursele sunt diferite. Am acces la ambele, zilnic. 

Link spre comentariu
Acum 10 ore, BRANCA a spus:

La 10 mc,cam cât consumăm în medie pe lună,se adună 140 lei.E mult?E puțin?

Când aveam copii consumam şi peste 13 mc...

Cam cit 6 pachete de tigari sau kg de rosii ori cirese la inceputul sezonului! sa mai comparam si cu alte achizitii mult mai putin utile?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări