digitalelectron Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 (editat) Cumpar SSD - 480GB Locatie: doar local - Bucuresti (livrare personala, dupa caz ma pot deplasa) Brand: Top 10 - vendori (fara no name-uri, gen "blue" de pe aliexpress sau alte ***) Capacitate: 480GB Interfata: SATA III Stare produs: sh / nou (fara interventii, socuri mecanice, imersie lichide) Plata: pe loc / cont bancar Pret oferit: raportat la model / viata ramasa / cu sau fara garantie (nota in magazin nou costa 180 lei garantie 36 luni ! ) Cotact: Mesaj privat (nu stiu daca am voie sa pun telefon) Perioada valabilitate anunt: atat timp cat dau cel putin un "up" pe luna sau cand specific inchiderea lui PS: Dupa caz accept si alte capacitati (posibil alte proiecte, cine stie) dar acestea rog sa fie pe mesaj privat, nu are rost sa umplem threadul degeaba. Editat Mai 24 de digitalelectron update Link spre comentariu
Andrei24 Postat Iulie 16 Partajează Postat Iulie 16 buna seara. Solid-State Drive (SSD), Intel, 480 GB - eMAG.ro Presupun ca nu astfel de modele cautati. Care este suma pe care vreti sa o investiti intr-un ssd intel 480gb nou, seria 530 spre exemplu? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 17 Partajează Postat Iulie 17 Citat ssd intel 480gb nou, seria 530 spre exemplu? Scuze ca ma amestec, dar cred ca SSD mai prost decat acela, nu a existat!!! Nu e decat un autocolant cu Intel, nu are nimic Intel, e doar o memorie flash Hynix+ un controler SSS chinezesc, o petarda de SSD fara buffer. Va recomand un SSD obligatoriu cu buffer DRAM(1/1000 din capacitatea lui), gen Samsung Evo/Pro sau Kingston KC600. Atentie ca SSD-urile Kingston seria A400 si A2000 nu au buffer, costa cu cca. 100 lei mai putin, la varianta de 512GB, dar tin de 20x mai putin. Nu merita! Link spre comentariu
digitalelectron Postat August 8 Autor Partajează Postat August 8 Am inteles, voi tine cont de sfaturi, acum testez in masina virtuala Linux Ubuntu (sint incepator) dearece vreau sa ies de pe win, de aceea cautam SSD-uri de 480-500GB vreau sa creez Raid6 cu mdadm, sint la 90% am invatat cum sa configurez si sa inteleg ce fac, cred ca in cateva zile reusesc dupa care imi documentez pentru mine procesul de instalare / configurare, dupa care achizitia de SSD-uri si in final migrarea pe linux in Raid6 cu 6 SSD-uri. Threadul e valabil up Link spre comentariu
digitalelectron Postat August 17 Autor Partajează Postat August 17 Threadul e valabil up Link spre comentariu
digitalelectron Postat Octombrie 2 Autor Partajează Postat Octombrie 2 Threadul e valabil up Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 4 Autor Partajează Postat Noiembrie 4 Threadul e valabil up Link spre comentariu
manolo Postat Noiembrie 4 Partajează Postat Noiembrie 4 https://altex.ro/solid-state-drive-ssd-kingston-a400-480gb-sata3-2-5-sa400s37-480g/cpd/SSDSA400S37480G/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum