Iony Postat Iunie 1, 2024 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2024 Am incercat,fara succes. Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 29, 2024 Partajează Postat Septembrie 29, 2024 salut!la acelasi tv backlight-ul se aprinde si se stinge imediat,la un anumit nr de incercari s-a aprins!am verificat condensatorii,sant O.K!daca ma poate ajuta cineva,multumesc! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 29, 2024 Partajează Postat Septembrie 29, 2024 (editat) Cere barete noi dupa parerea mea ... Editat Septembrie 29, 2024 de dan-a2 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 29, 2024 Partajează Postat Septembrie 29, 2024 Acum 36 minute, raducioiu a spus: salut!la acelasi tv backlight-ul se aprinde si se stinge imediat,la un anumit nr de incercari s-a aprins!am verificat condensatorii,sant O.K!daca ma poate ajuta cineva,multumesc! Sunetul rămâne? Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 29, 2024 Partajează Postat Septembrie 29, 2024 (editat) da,sunetul ramane Editat Septembrie 29, 2024 de raducioiu Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 29, 2024 Partajează Postat Septembrie 29, 2024 Barete Vestel 2 x 11 leduri de 3V. Proaste rau. Ca multe altele. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 29, 2024 Partajează Postat Septembrie 29, 2024 Acum 5 minute, yokoono a spus: Barete Vestel 2 x 11 leduri de 3V. Proaste rau. Ca multe altele. Eu am montat destule de la Domn. Badila și merg ok și mult , am redus curentul cu eliminare câte o rezistenta Acum 3 ore, raducioiu a spus: da,sunetul ramane Schimba barelele Link spre comentariu
raducioiu Postat Octombrie 5, 2024 Partajează Postat Octombrie 5, 2024 salutare!am revenit ca sa va spun ca am schimbat baretele,acum este O.K!multumesc pt ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum