SKGXG Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 (editat) Salut tuturor! As dori sa cumpar daca are cineva,un cap redare magnetofon (sau inregistrare), care sa aiba inaltimea maxima 13 mm si impedanta aproximativ 50 ohmi Editat Mai 24 de SKGXG Link spre comentariu
SKGXG Postat Mai 25 Autor Partajează Postat Mai 25 (editat) Se potrivesc de UHER si e pentru un mag BANG&OLUFSEN Pot da si altul la schimb,sau alte lucruri! Editat Mai 25 de SKGXG Link spre comentariu
nasturica Postat Mai 25 Partajează Postat Mai 25 Acum 2 ore, SKGXG a spus: Se potrivesc de UHER si e pentru un mag BANG&OLUFSEN Pot da si altul la schimb,sau alte lucruri! 2 piste ....4 piste.......? Link spre comentariu
SKGXG Postat Mai 26 Autor Partajează Postat Mai 26 Cap normal stereo cu doua piste, cel uzat se numea BOGEN, sa aibe maxim 13 mm inaltime si aproximativ 50 ohmi Link spre comentariu
mannx Postat Mai 26 Partajează Postat Mai 26 Cred că am ce vă trebuie. De iure. De facto, dimineață când l-am căutat nu s-a arătat. Dacă nu este grabă, îl mai caut. Sunt o grămadă de cutiuțe și ordine ca la ..... Link spre comentariu
SKGXG Postat Mai 26 Autor Partajează Postat Mai 26 Da! Vad ca seamana cu cel defect ce-l am! Daca vreti sa mi-l dati spuneti-mi cat trebuie sa va dau,sau poate vreti altul de Maiak,sau Tesla sau altceva,daca doriti! Link spre comentariu
SKGXG Postat Mai 27 Autor Partajează Postat Mai 27 Puteti sa-mi dati M.P. cu nr de telefon? Link spre comentariu
SKGXG Postat Mai 28 Autor Partajează Postat Mai 28 (editat) Up! Ati mai gasit ceva? Editat Mai 28 de SKGXG Link spre comentariu
SKGXG Postat Noiembrie 15 Autor Partajează Postat Noiembrie 15 (editat) La 26.05.2024 la 9:18, SKGXG a spus: Cap normal stereo cu doua piste, cel uzat se numea BOGEN, sa aibe maxim 13 mm inaltime si aproximativ 50 ohmi Se gasea si la UHER Editat Noiembrie 15 de SKGXG Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum