Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incarcator 9V-minim 4A curent continuu

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator

Nou sau folosit, sa fie bun, forma obligatorie ca incarcatoarele de laptop (am foarte putin spatiu unde sa-l montez. Cu sau fara cablu de 220 , cu sau fara mufa iesire, am nevoie cat mai urgenta de el.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George

2

• woodyteo

2

• validae

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Acum 42 minute, George a spus:

@validae In poza scrie pe el 2 amperi.  

Cati amperi o scoate de fapt, 2 sau 4? 🤔

,,Imaginile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsele respective.
Diferentele de aspect nu modifica principalele caracteristici functionale ale marfurilor prezentate.,,

e scris mic mai jos,asta e o politica des intalnita la magazinele online,el ca magazin serios e obligat sa trimita ce e in descriere si titlu

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Vă salut. Dacă nu ați găsit vă pot da eu unul de 9V-4A., dar pot trimite abia luni.

Editat de woodyteo
Link spre comentariu
Vizitator

Buna seara, rog un pret cu tot cu transport prin posta, va dau adresa pe mp, multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
George
Acum 1 oră, iuliantv a spus:

,,Imaginile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsele respective.
Diferentele de aspect nu modifica principalele caracteristici functionale ale marfurilor prezentate.,,

e scris mic mai jos,asta e o politica des intalnita la magazinele online,el ca magazin serios e obligat sa trimita ce e in descriere si titlu

Mda, in baza acestei politici am trimis eu retur acum vreo 2 zile o husa de telefon care nu semana deloc cu cea din poza desi era pentru modelul de telefon din descriere. Astazi mi-au virat banii in cont. Mi se pare complet aiurea aceasta "politica" si e plin internetul de retururi din cauza acestei "politici".

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări