merck Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Dar o intrebare: daca nu iti pasa de partea financiara de ce nu faci voluntariat/benevolat? Ori muncesti ca sa castigi bani ori muncesti pe gratis. Crezi ca userilor de aici le este indiferenta latura financiara? Eu zic ca nici tie nu iti este indiferenta, dar da bine sa pari ca nu iti pasa. Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 (editat) 15 minutes ago, Elservius said: Ei bine, pentru această dovadă de sinceritate aveți din partea mea maximul de considerație! Cel care a postat era curios cine este mai bogat ca el pe aici. Tu ce faci, acorzi "maximă considerație" unei probleme ? Spune-i cât de sărac ești în comparație cu EL, asta era esența postării ! Editat Mai 28 de cloudy Link spre comentariu
Elservius Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Probabil că eu sunt cel mai sărac de pe forum... Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 (editat) 1 oră în urmă, merck a spus: Nu au timp de forumuri cei care sunt cu adevarat potenti intelectual. Nu isi permit sa iroseasca timpul. eu cand scriu pe forum ori sunt intr-un meeting, ori scriu cod sau testez cod. e greu de apreciat potenta intelectuala din cauza la Dunning–Kruger effect https://en.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger_effect daca ala cu banii cei mai multi e cel mai destept atunci e Gigi Becali. RR Editat Mai 28 de roadrunner Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Deci e clar, esti potent intelectual. Mai rau e de noi, restul care pierdem timpul pe aici. Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 (editat) 13 minutes ago, roadrunner said: ori scriu cod sau testez cod. Eu mai compilez programe mai lungi, și până să-mi dea primele erori :) , mai stau și pe forum. Oricum, eu nu-i înțeleg pe cei care calculează timpul în Mulți Bani făcuți muncind din greu. După mine, ei greșesc undeva. Ori faci banii mulți din plăcere (noroc de la Dumnezeu) , ori te rezumi la normalitate. Editat Mai 28 de cloudy Link spre comentariu
merck Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Acum 8 ore, roadrunner a spus: daca ala cu banii cei mai multi e cel mai destept atunci e Gigi Becali. Hai sa lasam manevra asta ieftina cu Gigi Becali, ca nu poti sa fii prost si sa faci bani. Lumea geme de prosti nu de bogati! Deci e clar ca prostia si bogatia sunt incompatibile, tu esti de alta parere? Eu sustin ca banul este esential. Cat timp te duci in fiecare zi la munca (si mai bagi si in weekend) nu-mi spune mie ca o faci doar din placere si nicidecum pentru bani pentru ca atunci ar trebui sa fii campion la donatii. Ai stabilit un prag peste care tot ce castigi dai celor nevoiasi? Eu zic ca nu, deci banii nu sunt in viata ta pe un plan secund, deci ai demnitatea si nu-i mai banaliza cat timp alergi sa strangi cat mai multi. Apropo: cati bani ai dat celor nevoiasi anul trecut? Daca tu te crezi superior lui ar trebui sa poti sa faci ceea ce a facut el, ori din cate bag sama nu poti. Becali, fie ca ne convine fie ca nu ne convine este un om de succes, punct! Cat timp nu l-am depasit => nu suntem superiori. Si el poate sa vina si sa spuna: bai eu sunt prost dar am bani si voi care va credeti destepti nu sunteti in stare sa castigati nici macar pentru a avea un trai decent? Stiu, acum vor veni multi care sa ma asigure ca duc un trai decent, dar crapa pipota de invidie in ei ca alti au aia si cealalta. Pentru mine un trai decent = nivelul financiar care sa imi aduca indiferenta emotionala fata de ceilalti, adica daca vecinul isi cumpara un Porsche sau isi cumpara o conserva de peste pentru mine sa reprezinte acelasi lucru. E plina lumea de frustrati care pozeaza in persoane echilibrate si dezinteresate financiar. E bine sa incercam zilnic sa diminuam doza de ipocrizie personala. Eu nu am nici o jena sa recunosc ca banul este vital in viata mea. Nu am cum sa traiesc fara bani! Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 (editat) Acum 4 ore, merck a spus: Hai sa lasam manevra asta ieftina cu Gigi Becali era o gluma. postul tau m-a adus aminte de un banc. Cica opeste trenul in gara Caracal, o doamna din tren deschide geamul si-l intreba pe ceferistul de pe peron - Nu va suparati, asta e statia Caracal? ceferistu rasounde: - Bine ca esti tu desteapta... In realiatate pe nimeni nu intereseaza ce ai si n-ai, ai tu senzatia asta, tu ne-ai spus ca ai cei mai multi bani, tu ne spui ca esti ok, tu contorizezi cine lucreaza sambata etc. pe mine personal nu ma intereseaza catusi de putin, eu nu am adus niciodata vorba de bani, decat cum se fac citeodata (asta nu insemana ca-i si am) Sfaturi de urmat care au functionat la mine si la altii, cu exemple (de afara) daca vrei sa le urmezi ok, daca nu e tot ok poate ca nici nu-s bune, nu e nici o garantie ca vor functiona si la altii iti pierzi timpul cu mine, serios. RR PE -pe cat de inversunat erai tu ieri (am sperat sa te mai linistesti) pe atat de bucuros eram eu. Am reusit sa fac re-spin la un produs, sa-i rescriu 80% din firmware si merge fabulos. Am facut pe linie 10 placi de test si am pus firmware nou pe ele. (ok era 9:00PM aici si ar fi trebuit sa fiu acasa - dar vroiam sa termin sa pot trimite clientului placile ca azi am altele) - am scris asta sa-ti deai seama cat de tare ne pasa, de fapt e fiecare cu ale lui, nu ne pasa asa de mult unii de altii. Editat Mai 29 de roadrunner Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 31 Partajează Postat Mai 31 La 26.05.2024 la 13:35, franzm a spus: Daca în contractul de munca scrie de ore suplimentare, faci. În limitele timpului de munca maxim admis, prevazut de lege. Ca altfel te încadrezi la refuzul de a te achita de obligatiile contractuale (principala obligatie fiin munca) si poti oricând pleca fara preaviz, fara compensare si cu o "recomandare" pe masura. Si tot legea prevede ca anumite clauze extreme din contractul de munca, de ex un numar de ore suplimentare gratis, sunt nule. Asa ca, daca în contract (sau în fisa postului, care fisa este parte a contractului de munca) scrie ca ai de condus autoturism (mai rar camion), conduci. Sau pleci. BTW, permisul, buletinul, pasaportul, etc. sunt si ramân proprietatea statului care le-a emis. Am facut pontajul fara ore suplimentare !!!!!!! Nu sunt dat afara si nici un avertisment!!!!!!!!! De recomandari ma doare fix in cot!!!!!!(concurenta abia asteapta oameni cu experienta in domeniu) Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 31 Partajează Postat Mai 31 Acum 6 minute, q_acdc a spus: Am facut pontajul fara ore suplimentare !!!!!!! Nu sunt dat afara si nici un avertisment!!!!!!!!! De recomandari ma doare fix in cot!!!!!!(concurenta abia asteapta oameni cu experienta in domeniu) excelent! asta-i spiritul. RR Link spre comentariu
Postări Recomandate