maxente Postat Mai 22 Partajează Postat Mai 22 (editat) O carcasa amplificator profesional cu traf, conectica filtraje, ventilator in interior. Are lipsa capacul de sus si un picior la capacul de jos, vedeti poze. Traful are in secundar 2x45vca. Mai multe detalii in poze. Pret 250 lei Carcasa amplificator profesional 1U cu conectica si ventilatia in interior. Pret 120 lei. Doua amplificatoare auto functionale, detalii in poze. Pret 150 bucata. Transformator toroidal. Temsiunea in secundar este 2x63Vca Estimez o putere de 1000VA, cantareste cam 8kg Sarma in secundar are grosime de 1,8mm Pret 150 lei Editat Mai 22 de maxente Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 22 Partajează Postat Mai 22 Acum 48 minute, maxente a spus: Transformator toroidal. Temsiunea in secundar este 2x63Vca Estimez o putere de 1000VA, cantareste cam 8kg Sarma in secundar are grosime de 1,8mm Pret 150 lei Buna seara, ce dimensiuni are transformatorul ? Si este mut sau bazaie putin ? Link spre comentariu
maxente Postat Mai 23 Autor Partajează Postat Mai 23 (editat) Acum 13 ore, Shambala a spus: Buna seara, ce dimensiuni are transformatorul ? Si este mut sau bazaie putin ? Va salut Trafu, la prima bagare in priza da un mârâit scurt cand se magnetizeaza miezu. Asa la mers in gol cu urechea lipita de el se aude un foarte mic bazait, din ce am observat eu. Am bagat si o mica sarcina la plezneala, doua rezistente de cuptor cu microunde inseriate, nu se aude nimic la cuplarea ei, ca si cum nu as fi bagat nimic in secundar. Vedeti in pozele de mai jos, am pus si dimensiunile cu o ruleta chioara. Mai adaug doua trafuri toroidale identice cu tensiune in secundar 2x26,5Vca si una de 12Vca. Vedeti pozele cu dimensiuni Pret 90 lei bucata. O pereche de cablaje pentru amplificator clasa A Alpha Nirvana. Schema si discurii aici. Pret 100 de lei setul cum se vede in poze. Editat Mai 23 de maxente Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 23 Partajează Postat Mai 23 Este in regula, va multumesc pt detalii si efort. Il cumpar eu. Va trimit detalii pe MP. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 28 Autor Partajează Postat Mai 28 Au mai ramas: Carcasa amplificator profesional 1U cu conectica si ventilatia in interior. Pret 120 lei. Doua amplificatoare auto functionale, detalii in poze. Pret 150 bucata. Doua trafuri toroidale identice cu tensiune in secundar 2x26,5Vca si una de 12Vca. Vedeti pozele cu dimensiuni Pret 90 lei bucata. Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 Am primit transformatorul. Exceptional de bine ambalat. Imi pare rau ca nu am facut poze cand l-am desfacut ca sa le postez ca exemplu pt altii. PS - traful are 4 infasurari separate, doua simple de 42V si doua cu priza mediana de 2x20,5V. Deci poate fi folosit si ca 2x42V, si ca 2x64V, si ca 2x84V. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 1 Autor Partajează Postat Iunie 1 (editat) La 30.05.2024 la 22:19, Shambala a spus: Am primit transformatorul. Exceptional de bine ambalat. Imi pare rau ca nu am facut poze cand l-am desfacut ca sa le postez ca exemplu pt altii. PS - traful are 4 infasurari separate, doua simple de 42V si doua cu priza mediana de 2x20,5V. Deci poate fi folosit si ca 2x42V, si ca 2x64V, si ca 2x84V. Sa il folositi cu placere. Mai adaug cateva cablaje ramase de la un amplificator clasa d dual feedback facut de niste indonezieni. Are toate protectiile necesare unui amplificator profesional. Vedeti mai multe detalii aici despre amplificator si schema. Pret 100 de lei perechea de cablaje asa cum se vede in pozele de mai jos. Restu raman valabile cele din ultimul post. Editat Iunie 1 de maxente Link spre comentariu
deo Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Cumpar eu o pereche de cablaje.Cat au dimensiunile 25x8cm?Prefer sa platesc in cont sau Bt pay. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 2 Autor Partajează Postat Iunie 2 Da, placile au 255x82mm. V-am dat mp. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 7 Autor Partajează Postat Iunie 7 Carcasa 1U scade la 100 de lei Amplificatoarele auto scad la 130 lei bucata. Restu valabile la preturile de mai sus. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 18 Autor Partajează Postat Iunie 18 Mai adaug doua perechi de cablaje la o versiune de amplificator QUAD, este vorba de varianta Q17. Mai multe discutii despre ea le gasiti aici. 100 de lei perechea (doua cablaje). Restu valabile din ultimu post. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 22 Autor Partajează Postat Iunie 22 Adaug o sarcina activa industriala de 500W. Ceva date despre ea mai gasiti aici. Pret 450 lei. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 24 Autor Partajează Postat Iunie 24 La 22.06.2024 la 14:52, maxente a spus: Adaug o sarcina activa industriala de 500W. Ceva date despre ea mai gasiti aici. Pret 450 lei. Sarcina este electronica, nu activa cum am scris mai sus. Pretu e negociabil daca e cineva interesat. Mai tai eu din pret, mai pune clientu. Facem sa fie bine, sa nu fie rau pentru toata lumea Link spre comentariu
10 cm records Postat Iunie 24 Partajează Postat Iunie 24 Ai uitat sa scrii ca schimbi doar cu bani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum