amudsen Postat Iunie 7 Autor Partajează Postat Iunie 7 Ok, pentru motoare VAG este această aplicaţie, pentru gen Renault....... ar fi DPF info dar nu funcţionează. Mulţumesc pentru informaţie! Link spre comentariu
YO9IBC Postat Iunie 7 Partajează Postat Iunie 7 Chiar acum, amudsen a spus: Ok, pentru motoare VAG este această aplicaţie, pentru gen Renault....... ar fi DPF info dar nu funcţionează. Mulţumesc pentru informaţie! Nissan dpf monitor e posibil sa mearga si pentru Renault. Link spre comentariu
amudsen Postat Iunie 7 Autor Partajează Postat Iunie 7 Multumesc, o sa o testez in seara asta (vad ca aplicaţia e free). Link spre comentariu
YO9IBC Postat Iunie 7 Partajează Postat Iunie 7 Sa ne spui daca merge, ca nu am testat.... Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iunie 7 Partajează Postat Iunie 7 In "Car Scanner ELM OBD2" am gasit cantitatea de funingine, cantitatea ramasa dupa regenerare, daca regenerarea e activa sau nu; motor 1.5 dCi K9K Link spre comentariu
amudsen Postat Iunie 8 Autor Partajează Postat Iunie 8 Buna seara. Nissan dpf monitor funcționează cu protocol bluetooth, eu am interfață cu wi fi, nu am putut sa testez. Am să mă descalț cu Car Scanner ELM OBD2. Mulțumesc și o seara plăcută! Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iunie 9 Partajează Postat Iunie 9 a mers la mine si cu aplicatia Nissan DPF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum