Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Vase Grundig

ipotexas

Postări Recomandate

Buna ziua. Am o masina de spalat vase  Grundig, model GSV 41821 care dupa aproximativ 4 ani de functionare  a inceput sa lase vasele si tacamurile acoperite cu un praf fin ca de sare.

Ce ar putea fi defect? Rezervorul de sare, electrovalva de pe rezervor sau programatorul electronic ? Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• draku

1

• validae

1

• misuraelectronic

1

• ipotexas

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu  fac  depanare  la  masini  de  spalat  vase , dar ma  gindesc un  pik  si  arunc  si  eu  o  parere  in  eter ... deci , daca  vasele  si  tacimurile  nu  ies  curate  sa  scirtiie  cind  le  atingi  cu  un  deget ,  atunci  logic  ar  fi  ca  nu  sint  clatite  bine ... cine  trimite  jetul  de  apa  pt  clatire ?  pompa  de  recirculare , nu ?  

avind  in  vedere  ca  pe  masina  scrie  Grundig , dar  inauntru  este  Beko  toata  ziua  si  toata  noaptea , atunci  sa  stii  ca  pompele  de  recirculare  sint  primele  questii  care  cedeaza  la  orice  masina  de  spalat  vase  din  lumea  asta  exact  acestea  sint ...

avind  in  vedere  ca  Beko  are  antecedente  in  a  utiliza  in  masinile sale  pompe  de  recirculare  destul  de  slabe  calitativ ,  atunci  , dupa  umila  mea  parere , eu  direct  spre  aceasta  m-as  duce  mai  intii  si  mai  intii  sa  verific ...

Link spre comentariu
validae

Despre ce ,,rezervor de sare,, era vorba în prima postare ? N-am reparat mașini de spălat vase, nici nu m-am documentat despre ele, fiindcă nu prea sunt adeptul lor ca electrocasnic pe persoană fizică.

Link spre comentariu

Masinile de spalat vase contin un mini-sistem pentru dedurizat apa, asa incat pe vasele spalate sa nu ramana pete de calcar.

Pentru dedurizarea apei folosite la spalat, sistemul foloseste rasina schimbatoare de ioni, ca orice sistem de dedurizare a apei.

Aceasta rasina se curata si se improspateaza cu saramura obtinuta din sarea din rezervorul masinii.

Un "curs intensiv" despre functionarea unei masini de spalat vase se poate vedea aici:

Link spre comentariu
Acum 5 ore, ipotexas a spus:

a inceput sa lase vasele si tacamurile acoperite cu un praf fin ca de sare.

Este sare sau saruri din apa?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări