ipotexas Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Buna ziua. Am o masina de spalat vase Grundig, model GSV 41821 care dupa aproximativ 4 ani de functionare a inceput sa lase vasele si tacamurile acoperite cu un praf fin ca de sare. Ce ar putea fi defect? Rezervorul de sare, electrovalva de pe rezervor sau programatorul electronic ? Multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 nu fac depanare la masini de spalat vase , dar ma gindesc un pik si arunc si eu o parere in eter ... deci , daca vasele si tacimurile nu ies curate sa scirtiie cind le atingi cu un deget , atunci logic ar fi ca nu sint clatite bine ... cine trimite jetul de apa pt clatire ? pompa de recirculare , nu ? avind in vedere ca pe masina scrie Grundig , dar inauntru este Beko toata ziua si toata noaptea , atunci sa stii ca pompele de recirculare sint primele questii care cedeaza la orice masina de spalat vase din lumea asta exact acestea sint ... avind in vedere ca Beko are antecedente in a utiliza in masinile sale pompe de recirculare destul de slabe calitativ , atunci , dupa umila mea parere , eu direct spre aceasta m-as duce mai intii si mai intii sa verific ... Link spre comentariu
validae Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Despre ce ,,rezervor de sare,, era vorba în prima postare ? N-am reparat mașini de spălat vase, nici nu m-am documentat despre ele, fiindcă nu prea sunt adeptul lor ca electrocasnic pe persoană fizică. Link spre comentariu
draku Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Masinile de spalat vase contin un mini-sistem pentru dedurizat apa, asa incat pe vasele spalate sa nu ramana pete de calcar. Pentru dedurizarea apei folosite la spalat, sistemul foloseste rasina schimbatoare de ioni, ca orice sistem de dedurizare a apei. Aceasta rasina se curata si se improspateaza cu saramura obtinuta din sarea din rezervorul masinii. Un "curs intensiv" despre functionarea unei masini de spalat vase se poate vedea aici: Link spre comentariu
franzm Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Acum 5 ore, ipotexas a spus: a inceput sa lase vasele si tacamurile acoperite cu un praf fin ca de sare. Este sare sau saruri din apa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum