BogdanO Postat Mai 21, 2024 Partajează Postat Mai 21, 2024 Buna ziua Am nevoie sa trag prin exteriorul casei un cablu coaxial ce va fi folosit pentru CATV. Lungimea va fi 20-25 de metri. Cablul va face legatura intre echipamentul digi si o cutie de distributie din care pleaca alte cabluri catre prizele TV din casa. Aveti va rog o recomandare pentru un tip/model de cablu? Cablul va fi pozat pe peretele casei, deci nu am nevoie de unul cu sufa. Insa trebuie sa fie rezistent la UV. De asemenea, aveti va rog o recomandare pentru un splitter activ (preferabil rezistent la umezeala). Splitter-ul va fi montat intr-o cutie de distributie ingropata in peretele casei, dar cutia are un simplu capac din plastic. Nu are garnituri. Multumesc! Link spre comentariu
BogdanO Postat Mai 31, 2024 Autor Partajează Postat Mai 31, 2024 Buna ziua Am rezolvat. Daca vor mai fi persoane interesate: Am luat RG11 U6 Tip 2 de exterior de Rom Telteks. Nu am mai luat splitter activ. Am luat un amplificator pe care l-am pus inainte de splitter-ul existent. Nici amplificatorul nu este rezistent la umezeala. o sa vad cat va rezista. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum