Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Electromureș de 75W

Ovidanie

Postări Recomandate

Bună dimineața. Un client a cumpărat cablajele de la amplificatorul RO de75W, mă roagă să-l ajut cu schema "originală". Zice că acest amplif de 75W ar fi o copie după alt amplificator bine cotat in vremurile alea si clientul vrea ca eu să reproduc sursa, nu copia românească. Nu prea știu despre ce este vorba, vă rog să mă ajutați.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

5

• okean

5

• hpavictor

2

• cristi7521

2

Top autori în acest subiect

Da' o schema Philips aproape identica cu cea de mai sus cunoasteti?  Merge si una de la Grundig... Omu' vrea schema asta dar in varianta straina. Are el un fix. A citit pe undeva ca aia din strainezia suna mai bine.

Cred ca am gasit: Harman Kardon Citation 12.

http://manuals.harman.com/hk/Service Manual/Citation twelve sm.pdf

Cred ca va fi multumit.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu
  La 21.05.2024 la 16:22, Ovidanie a spus:

Da' o schema Philips aproape identica cu cea de mai sus cunoasteti?  Merge si una de la Grundig... Omu' vrea schema asta dar in varianta straina. Are el un fix. A citit pe undeva ca aia din strainezia suna mai bine.

Cred ca am gasit: Harman Kardon Citation 12.

http://manuals.harman.com/hk/Service Manual/Citation twelve sm.pdf

Cred ca va fi multumit.

Extinde  

Cea mai evoluată schemă de tipul ăsta este Grunding V1000 ( are Mute On-Off , SOA etc )   ...

Sună excelent !

Link spre comentariu

Apropo de scheme simple.

Azi am avut ocazia sa umblu intr-un amplificator Wega V120 facut de Sony.

Am schimbat semireglabilii de la reglarea curentului de mers in gol ca erau intrerupti si cativa electrolitici. 

In rest totul original in interior. Curios ca amplificatorul se auzea foarte bine pentru cat de vechi si simplu e.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări