Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema software StarLight 43DM7700

Razvan M

Postări Recomandate

Vă salut,

Tipul aparatului: TV

Modelul aparatului: 43DM7700 sau placa de bază TD.MS6886.762

Defectul cum se manifesta: Apărea un mesaj cu System Halted și nu putea fi folosit televizorul. Am descărcat de pe un site Kazmi un software pentru placa de bază, l-a făcut, a dispărut eroarea însă cel mai probabil nu este pentru ecranul lui, pentru că se vede ciudat / dublat / cu dungi, în schimb totul merge bine. Am intrat in meniul service, însă nu am văzut niște setări pe care le pot face. Pe spatele display-ului, scrie CX430DLEDM.

Alte specificatii utile: TD.MS6886.762 (placa de bază)

Aveți cumva vreun alt soft să-l pot folosi / există alte soluții să-l pot repara?

Mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tehtronics

1

• rogedan

1

• Razvan M

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
La 20.05.2024 la 17:30, Razvan M a spus:

Vă salut,

Tipul aparatului: TV

Modelul aparatului: 43DM7700 sau placa de bază TD.MS6886.762

Defectul cum se manifesta: Apărea un mesaj cu System Halted și nu putea fi folosit televizorul. Am descărcat de pe un site Kazmi un software pentru placa de bază, l-a făcut, a dispărut eroarea însă cel mai probabil nu este pentru ecranul lui, pentru că se vede ciudat / dublat / cu dungi, în schimb totul merge bine. Am intrat in meniul service, însă nu am văzut niște setări pe care le pot face. Pe spatele display-ului, scrie CX430DLEDM.

Alte specificatii utile: TD.MS6886.762 (placa de bază)

Aveți cumva vreun alt soft să-l pot folosi / există alte soluții să-l pot repara?

Mulțumesc!

Cum ai intrat in service mode ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări