Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect preamp 2.1 = pream stereo+filtru bass

roby_m

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian_BBS

19

• Dr.L

16

• roby_m

13

• mely17

11

Top autori în acest subiect

eu am o chestie cu simetria si pana nu imi place ceva nu ma apuc......stii cumva daca semnalul pentru filtrul de joase din schema ta se poate lua de pe cele 2 semnale......adica nu cum ai desenat tu, ma gandesc ca prin intermediul unor rezistente pot lua semanal de pe amandoua.....sper ca s-a inteles ceva?

Link spre comentariu

am citit pe situl lui Elliott ca trebuie montat la sfarsitul filtrului un buffer, are si o schema pentru asa ceva (mai jos pe pagina).....este necesar acel potentiometru de 20K sau merge si fara el?

Link spre comentariu

ar trebui sa mearga si fara ele pus acolo ca sa reglezi nivelul pe fiecare amplificator,in caz ca ai amplificare diferita pe joase fata de medii-inalteeu nu am mai folosit bufferul de pe iesire si prin teste urechiometrice am determinat atenuarea dupa fiecare filtru. pt probe am pus potentiometre,pe care le-am inlocuit cu rezistente apoi

Link spre comentariu

am facut o tentativa de cablaj, mai in graba dar am unele suspiciuni ca sa le zic asa....langa fiecare integrat am pus condensatori de 100n pe +/gnd si -/gnd pentru decuplari, dupa cum se vede este destul de mare, este dublu strat, traseele de semnal pe partea "bottom" si partea de alimentare si masa pe partea "top".......credeti ca ar fii mai bine sa fac filtrul de inalte separat de cel de joase (adica fiecare cu placuta lui) si fara acei condensatori pentru decuplari?

http://it.tinypic.com/view.php?pic=21bt0ds&s=5

http://it.tinypic.com/view.php?pic=2e30lsp&s=5

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări