doru3160 Postat Mai 19, 2024 Partajează Postat Mai 19, 2024 Acum 24 minute, Stefan a spus: Singur ai tras concluzia că ești snob, eu am spus ce am avut de zis OK, acum ești fericit? Sper ca da, ca să încheiem discuția asta. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 19, 2024 Partajează Postat Mai 19, 2024 Aveam abonament de 100MB, pe fibra. Acm citiva ani am primit mesaj ca mi-a fost comutat abonamentul pe 1000MB, in acelasi pret. N-am avut nici inainte si mai putin acum probleme cu viteza. Cind aveam doar 100MB am putut sa lucrez de acasa in timpul pandemiei simultan cu doua meetinguri video de la scolile de la copii. Deci 3 meeting-uri video simultan si asta pe abonament de 100MB. Chiar nu inteleg dece este atita agitatie cu viteze de 1000 MB cind defapt un link de 100MB stabil este mai mult decit suficient in 99.99% din cazuri. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 19, 2024 Partajează Postat Mai 19, 2024 Acum 46 minute, sesebe a spus: Chiar nu inteleg dece este atita agitatie cu viteze de 1000 MB cind defapt un link de 100MB stabil este mai mult decit suficient in 99.99% din cazuri. Altul nedumerit... Nu ți s-a explicat clar ca din snobism? Acu ce vrei, să-l pui pe Ștefan să-ți deseneze? Uite îți desenez eu. Atât am din 1000 din abonament, pe telefon, cu datele oprite, doar prin wifi, la 1m distanță de ruter. Ce mi s-a explicat, e că de regulă maximul promis prin abonament nu sunt obligați sa îl asigure, sau nu îl asigură de smecheri, dar cu cât maximul e mai mare, cu atât creste minimul. Ei, pt acel minim am optat eu la acest abonament. Telefonul nu e de fițe, ca iar zice Ștefan ca sunt snob, e un Honor 90, nu pro, nu lite. Își poate imagina careva cât aveam câteodată la abonamentul de 300? Ca mai mic nu am avut... tot din snobism. Link spre comentariu
daniels Postat Mai 19, 2024 Partajează Postat Mai 19, 2024 Acum 47 minute, doru3160 a spus: Ce mi s-a explicat, e că de regulă maximul promis prin abonament nu sunt obligați sa îl asigure, Ti-l asigura, dar in alt abonament. Trebuie abonament de latime de banda garantata. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 19, 2024 Partajează Postat Mai 19, 2024 O fi, dar daca imi fac abonament din ala, nu stiu de la snob la ce ma va cataloga Stefan, asa ca stau cuminte la ce am acum... Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 19, 2024 Partajează Postat Mai 19, 2024 doru3160.Vitezele alea puse de tine puțin mai devreme sunt reale??Mi se par al naibii de mici! Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 19, 2024 Partajează Postat Mai 19, 2024 De ce crezi ca as inventa? Si ce interes as avea? De aia am si optat pt max in abonament, si acum voi sta cu tunul pe ei, din reclamatie in reclamatie. Mi-am pus si cablu, pt ca de fiecare data cand veneau, ziceau ca "asa face toate" la wi fi. Acum nici pe cablu nu am vazut mai mult de 250...400. Urmeaza sa-i mai chem, pana le vine mintea la cap. Asta stie prin cablu, la PC, cu abonament de snob, de 1000. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 19, 2024 Partajează Postat Mai 19, 2024 @doru3160 Nu eu am zis ca ești snob! Tu te-ai catalogat așa doar pentru ca eu am zis: "Da! Romanul de rând e un mare snob dar nu o să recunoască asta in veci." Romanul, printre care mă număr si eu, este snob pentru ca raportat la nivelul veniturilor si cumulând multe alte lucruri, deci nu doar abonamentul de net sau telefonie mobila, este snob la electronice / electrocasnice (TV, telefon ...), auto, haine, bani cheltuiți aiurea in mall pe "promotii" ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 19, 2024 Partajează Postat Mai 19, 2024 Ok, si care era relevanta in discutia de fata? Se stie ca si la masina nu-ti trebuie mai mult de 10CP ca sa te duca din A in B. Cu toate astea majoritatea opteaza pt mai mult. Si nu m-am suparat, sunt snob, dar am motivele mele după cum se vede, nu am nevoie să punctezi tu asta. Tot timpul am avut probleme cu traficul, dar nu am dat vina pe ei, am optat pt abonament din ce in ce mai mare. Acum a devenit evident ca nu-si fac treaba, deci le voi cere ca de banii luati, sa presteze Citat Nu eu am zis ca ești snob! Tu te-ai catalogat așa Asta e din ciclul, nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase. Las-o asa cum a cazut. Am postat din experienta mea, nu ca sa ma laud cu abonament de 1000, ci ca sa fie de folos si altora care se regasesc in aceeasi situatie. Sa nu faca upgrade, pana nu cere prestatorului sa dea maxim pt banii platiti.E posibil ca si la un abonament de 300 sa mearga bine, daca reteaua nu e foarte aglomerata in zona lor. Link spre comentariu
franzm Postat Mai 19, 2024 Partajează Postat Mai 19, 2024 Oameni buni, vad ca le amestecati bine de tot. O tot dati cu MB, GB, dar va referiti când la viteza de transfer, când la cantitate de informatie. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Mai 20, 2024 Partajează Postat Mai 20, 2024 Ha ha, pai daca mai impartim la 8 cifrele din pozele lui Doru, o sa iasa o viteza si mai mica in MB/s Link spre comentariu
eos Postat Mai 20, 2024 Partajează Postat Mai 20, 2024 Testu facut de Doru e pe un server din reteaua digi deci test facut in interioru retelei digi.Cel mai bine e sa faci teste pe servere externe cum e pe speedtest.net unde mai ai posibilitatea sa testezi pe alte servere decat cele din reteaua digi Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 20, 2024 Administratori Partajează Postat Mai 20, 2024 Facusi si eu un test de asta Testele astea iti dau viteza in mega biti si nu mega baiti, daca vrei viteza de download atunci ea este 1/8. Si asta am pe datele mobile 5g pe telefon ca prin router am tot ca mai sus Link spre comentariu
modoran Postat Mai 21, 2024 Partajează Postat Mai 21, 2024 Acum 7 ore, eos a spus: Testu facut de Doru e pe un server din reteaua digi deci test facut in interioru retelei digi.Cel mai bine e sa faci teste pe servere externe cum e pe speedtest.net unde mai ai posibilitatea sa testezi pe alte servere decat cele din reteaua digi Pai sa stii ca nici abonamentele cu "banda garantata" nu garanteaza de fapt nimic pe international, decat tot in interiorul retelei mama. Oricum uite asa niste teste din astea pe extern: Link spre comentariu
eos Postat Mai 21, 2024 Partajează Postat Mai 21, 2024 Oricum testele pe serverele externe sunt mai relevante decat cele in reteaua interna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum