Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mașină de spălat rufe cu uscător

Postări Recomandate

Bună ziua. As dori să cumpăr o mașină de spălat rufe cu uscător deoarece locuiesc la bloc și nu am spatiu să instalez un uscător separat

Nu mă interesează un model foarte sofisticat dar as dori să fie un model rezistent in timp, care să spele bine rufele, să usuce bine rufele și să nu iasă sifonate

Dacă se poate as dori un răspuns astăzi. Sunt reduceri pe Emag la LG și pe Altex la Electrolux 

Mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Raport calitate pret, este buna cumva si Electroluxul . Dar ,in afara de ,, Mielle,, , cea mai buna este LG dar mare atentie , uitati-va bine la capitolul programe , sunt fel si fel de modele , cautati sa aiba si programe scurte. Nu inteleg de ce doriti cu uscator ? Ca sa va ,,usuce,, la bani? UN LG cu 1200 rot/min , va scoate rufele aproape uscate.

Link spre comentariu

La 1200 rot/min ti le scoate aproape sifonate.

Electroluxul deriva dintr-un vechi model AEG care nu a fost niciodata fiabil iar Miele s-a codit mult pâna s-a apucat sa fabrice asa ceva. Orientati-va spre ceva ieftin care promite sa fie bun: LG.

Link spre comentariu

Atenție mare la aspectul sesizat de colegul @ruscanusorin referitor la programele de spălare ale unor mașini LG, fie doar simplă mașină de spălat, fie și cu uscător.

Am ajutat acu ceva ani o vecină cu mașina să-și cumpere una de spălat, că cea veche crăpase de tot.Eu eram avizat de unele mașini ce au cel mai scurt ciclu de spălare de o oră jumate sau chiar două, fără posibilitatea de înjumătățire a lui.Adică ai două tricouri transpirate și niște maieuri acolo, nu e nevoie să le toace două ore ca să le spele rezonabil, că nu-s pline de ulei de motor....

Deși o avertizasem despre asta, vecinei i-a căzut cu tronc un LG și nu a vrut decât pe aia, eu am zis OK, faceți ce vreți că nu spăl eu cu ea. După prima utilizare, mă întreba de ce asta spală două ore la niște rufe care se spălau și-n chiuvetă în cinci minute.I-am arătat lista de programe și cel mai ,,scurt,, era de două ore sau o oră jumate, oricum nepermis de mult în majoritatea aplicațiilor.Dar dacă n-a ascultat de sfatul primit...

Link spre comentariu

Eu am program de 30 de minute la LG. O cunostinta si-a luat tot LG la sfatul meu si are si aia program de 30" si e cu totul alt model.

LG are in schimb tendinta ca pe programul normal sa isi calculeze singura timpul de spalare si cantitatea de apa in functie de cantitatea de rufe pe care o "simte" la initializare. Daca o dai pe ala poate sa ajunga si la 4 ore.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări