talex Postat Mai 17, 2024 Partajează Postat Mai 17, 2024 Bună ziua, vă rog să mă ajutați să identific această piesă.multumescAdobe Scan 17 mai 2024.pdf Link spre comentariu
validae Postat Mai 17, 2024 Partajează Postat Mai 17, 2024 O fotografie reală (Macro) a piesei nu poți face ? E greu de văzut chiar și ce capsulă e aia. E cumva așa? https://www.analog.com/en/products/ds1819b.html Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 17, 2024 Partajează Postat Mai 17, 2024 niet , este total exclus sa fie aceasta piesa , pt ca sot23-5 nu are radiator ... la initiatorul topicului , daca se mareste la maxim poza , atunci se vede ff clar ca avem 4 pini pe o latura lunga a dreptunghiului si un radiator pe latura opusa ... la sot23-5 organizarea de santier este complet altfel ... 3 pe o latura si 2 pe latura opusa ... iar in plus de asta , capsula reala este si mai mare decit la sot23-5 ... Link spre comentariu
validae Postat Mai 17, 2024 Partajează Postat Mai 17, 2024 A postat deja poza reală pe alt topic.Era greu al naibii s-o facă de la început... Codul poziției piesei pe placă (N1) e ciudat, ar fi bine să urmărească dacă mai există și altă componentă similară, notată pe placă cu ,,N(cifră),,.Și să vadă ce serie completă are inscripționată, fiindcă sub acel ,,18AB,, mai scrie ceva... Link spre comentariu
talex Postat Mai 18, 2024 Autor Partajează Postat Mai 18, 2024 Îmi cer scuze, poza am postat-o după ce mi-ați spus dvs., din păcate este singura piesă de acest fel. Acum 11 ore, validae a spus: A postat deja poza reală pe alt topic.Era greu al naibii s-o facă de la început... Codul poziției piesei pe placă (N1) e ciudat, ar fi bine să urmărească dacă mai există și altă componentă similară, notată pe placă cu ,,N(cifră),,.Și să vadă ce serie completă are inscripționată, fiindcă sub acel ,,18AB,, mai scrie ceva... Link spre comentariu
validae Postat Mai 18, 2024 Partajează Postat Mai 18, 2024 Cred că-i un soi de referință de tensiune programabilă, ori sursă liniară.Ai măsurat față de masa generală ce tensiuni sunt la pinii lui ? Link spre comentariu
talex Postat Mai 18, 2024 Autor Partajează Postat Mai 18, 2024 Am 8 volti pe pinii laterali și 5 respectiv 1,3 v pe pinii din interior, seamănă cu un LM, dar nu sunt sigur dacă aceste tensiuni corecte, după câteva secunde cei 8 v scad și fluctuează, nu am găsit nimic în scurtcircuit. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 18, 2024 Partajează Postat Mai 18, 2024 fii antena un pik ... daca luam drept referinta ultima poza postata de tine , atunci numerotam pinii din partea de jos a imaginii de la stinga la dreapta cu 1, 2, 3, 4 ... iar pinul lat de deasupra il notam cu 5 ... in aceasta situatie , ia si verifica in mod concret pe cablaj urmatoarele ... pinul 1 este pin de Enable ... pinul 2 este NC...neconectat adica ... pinul 3 este pin de OUT ... pinul 4 este pin de IN ... pinul 5 este pin de GND ... daca aceasta este cumva dispunerea pinilor in realitate , atunci avem un punct de plecare deja ... verifica si mai vorbim ... Link spre comentariu
talex Postat Mai 20, 2024 Autor Partajează Postat Mai 20, 2024 La 18.05.2024 la 16:05, misuraelectronic a spus: fii antena un pik ... daca luam drept referinta ultima poza postata de tine , atunci numerotam pinii din partea de jos a imaginii de la stinga la dreapta cu 1, 2, 3, 4 ... iar pinul lat de deasupra il notam cu 5 ... in aceasta situatie , ia si verifica in mod concret pe cablaj urmatoarele ... pinul 1 este pin de Enable ... pinul 2 este NC...neconectat adica ... pinul 3 este pin de OUT ... pinul 4 este pin de IN ... pinul 5 este pin de GND ... daca aceasta este cumva dispunerea pinilor in realitate , atunci avem un punct de plecare deja ... verifica si mai vorbim ... Pinul 1si 4 sunt comuni, 3 este 5v, 5 este masa, 2 scoate 1,3v,, dar nu am găsit unde duce. Link spre comentariu
ofilip Postat Mai 21, 2024 Partajează Postat Mai 21, 2024 La 20.05.2024 la 10:57, talex a spus: Pinul 1si 4 sunt comuni, 3 este 5v, 5 este masa, 2 scoate 1,3v,, dar nu am găsit unde duce. Pinul 2 nu scoate nimic, ci primeste. Cred ca este un regulator linear ajustabil, SOT 223-5. Mai exact LP38693-ADJ. Link spre comentariu
talex Postat Mai 27, 2024 Autor Partajează Postat Mai 27, 2024 La 21.05.2024 la 21:44, ofilip a spus: Pinul 2 nu scoate nimic, ci primeste. Cred ca este un regulator linear ajustabil, SOT 223-5. Mai exact LP38693-ADJ. Nu am identificat nici o conexiune la pin2, in rest este identic cu Lp38693, scoate 5v pe pinul 3, problemele au fost un lm239 și un mosfet 13n10l, mulțumesc tuturor pt.sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum