Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kemppi evo200

talex

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• talex

5

• validae

3

• misuraelectronic

2

• ofilip

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

niet , este  total  exclus  sa  fie  aceasta  piesa , pt  ca  sot23-5  nu  are  radiator ...

la  initiatorul  topicului  , daca  se  mareste  la  maxim  poza , atunci  se  vede  ff  clar  ca  avem  4  pini  pe  o  latura  lunga  a  dreptunghiului  si  un  radiator  pe  latura  opusa ...

la  sot23-5  organizarea  de  santier  este  complet  altfel ... 3  pe  o  latura  si  2  pe  latura  opusa ... iar  in  plus  de  asta , capsula  reala  este  si  mai  mare  decit  la  sot23-5 ...

Link spre comentariu

A postat deja poza reală pe alt topic.Era greu al naibii s-o facă de la început...

Codul poziției piesei pe placă (N1) e ciudat, ar fi bine să urmărească dacă mai există și altă componentă similară, notată pe placă cu ,,N(cifră),,.Și să vadă ce serie completă are inscripționată, fiindcă sub acel ,,18AB,, mai scrie ceva...

image.png.28fcfeacd4dc15578bd74e795ba00004.png

Link spre comentariu

Îmi cer scuze, poza am postat-o după ce mi-ați spus dvs., din păcate este singura piesă de acest fel.

Acum 11 ore, validae a spus:

A postat deja poza reală pe alt topic.Era greu al naibii s-o facă de la început...

Codul poziției piesei pe placă (N1) e ciudat, ar fi bine să urmărească dacă mai există și altă componentă similară, notată pe placă cu ,,N(cifră),,.Și să vadă ce serie completă are inscripționată, fiindcă sub acel ,,18AB,, mai scrie ceva...

image.png.28fcfeacd4dc15578bd74e795ba00004.png

IMG_20240426_1333160242.thumb.jpg.94c114114c5bd3fb1a5e0197ededc3a1.jpg 

Link spre comentariu

Cred că-i un soi de referință de tensiune programabilă, ori sursă liniară.Ai măsurat față de masa generală ce tensiuni sunt la pinii lui ?

Link spre comentariu

Am 8 volti pe pinii laterali și 5 respectiv 1,3 v pe pinii din interior, seamănă cu un LM, dar nu sunt sigur dacă aceste tensiuni corecte, după câteva secunde cei 8 v scad și fluctuează, nu am găsit nimic în scurtcircuit.

Link spre comentariu

fii  antena  un  pik ... 

daca  luam  drept  referinta  ultima  poza  postata  de  tine ,  atunci  numerotam  pinii  din  partea  de  jos  a  imaginii  de  la  stinga  la  dreapta  cu  1, 2, 3, 4 ... iar  pinul  lat  de  deasupra  il  notam  cu  5 ...

in  aceasta  situatie , ia  si  verifica  in  mod  concret  pe  cablaj  urmatoarele ...

pinul 1  este  pin  de  Enable ...

pinul 2  este  NC...neconectat  adica ...

pinul 3  este  pin  de  OUT ... 

pinul  4  este  pin  de  IN ...

pinul  5  este  pin  de  GND  ...

daca  aceasta  este  cumva  dispunerea  pinilor  in  realitate , atunci  avem  un  punct  de  plecare  deja ... verifica  si  mai  vorbim ...:rzb

Link spre comentariu
La 18.05.2024 la 16:05, misuraelectronic a spus:

fii  antena  un  pik ... 

daca  luam  drept  referinta  ultima  poza  postata  de  tine ,  atunci  numerotam  pinii  din  partea  de  jos  a  imaginii  de  la  stinga  la  dreapta  cu  1, 2, 3, 4 ... iar  pinul  lat  de  deasupra  il  notam  cu  5 ...

in  aceasta  situatie , ia  si  verifica  in  mod  concret  pe  cablaj  urmatoarele ...

pinul 1  este  pin  de  Enable ...

pinul 2  este  NC...neconectat  adica ...

pinul 3  este  pin  de  OUT ... 

pinul  4  este  pin  de  IN ...

pinul  5  este  pin  de  GND  ...

daca  aceasta  este  cumva  dispunerea  pinilor  in  realitate , atunci  avem  un  punct  de  plecare  deja ... verifica  si  mai  vorbim ...:rzb

Pinul 1si 4 sunt comuni, 3 este 5v, 5 este masa, 2 scoate 1,3v,, dar nu am găsit unde duce. 

Link spre comentariu
La 20.05.2024 la 10:57, talex a spus:

Pinul 1si 4 sunt comuni, 3 este 5v, 5 este masa, 2 scoate 1,3v,, dar nu am găsit unde duce. 

Pinul 2 nu scoate nimic, ci primeste. 

Cred ca este un regulator linear ajustabil, SOT 223-5.

Mai exact LP38693-ADJ. 

Link spre comentariu
La 21.05.2024 la 21:44, ofilip a spus:

Pinul 2 nu scoate nimic, ci primeste. 

Cred ca este un regulator linear ajustabil, SOT 223-5.

Mai exact LP38693-ADJ. 

Nu am identificat nici o conexiune la pin2, in rest este identic cu Lp38693, scoate 5v pe pinul 3, problemele au fost un lm239 și un mosfet 13n10l, mulțumesc tuturor pt.sfaturi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări