crexy Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 am nevoie de un stabilizator de tensiune pentru un tv si o combina ( consum maxim 500w )ce-mi recomandati ? vreau ceva cat de cat bun, si daca se poate sa fie pana in 150 ron Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Nu te supara, dar ce tensiune ai masurat la retea? E sub/peste limitele pt care proiectantii si-au spart capul cand le-au produs?Din cate imi amintesc, cand invatam schemele de stabilizatoare pt televizoare alb-negru, in carte scria ca merg la 220V~(-20%/+10%). Te rog sa calculezi cat inseamna asta. Ma rog, actualul standard este de 230V~.Si te rog sa ma crezi, pana cand tensiune nu cadea sub cei 20% pomeniti, nu prea se simtea in imagine si sunet. Iar cele de color sunt si mai nesimtite. Adica daca le dai ceva in domeniul descris, nu apar modificari vizi/audi-bile. In plus ca actuala generatie de aparate merge de la 90-240V~..Asa ca nu pricep de unde ai nevoie de asa ceva..Eu am masurat cel mai putin 157V~ si da, se vedea clar ca nu se vede bine. Atat la Tv si bec. Adica lumina data de el era galbena.Daca cei de la Electrica sau cum ii zice iti dau sub/peste limita contractuala descrisa, ar fi mai util sa ii anunti ca le faci probleme. Banuiesc ca in aceiasi casa cu Tv-ul si radioul pt care vrei stabilizator, ai si alte aparate, (frigider, de ex) care vor suferii si ele de sub/supra tensiune..Ma rog, sunt banii tai, dar parca e pacat de ei. Mai bine ii bei decat sa ii bagi intr-o cutie.. Link spre comentariu
en Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 am nevoie de un stabilizator de tensiune pentru un tv si o combina ( consum maxim 500w )ce-mi recomandati ? vreau ceva cat de cat bun, si daca se poate sa fie pana in 150 ronEu am cumparat in iarna, un KEBO SDR-5000VA, de care sunt foarte multumit. Se gasesc si de 1000VA, cred ca in jur de 150 lei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum