mihai1 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Salut, am un generator de impuksuri as vrea sa il modific, sa ii fac vre-o 6-8 trepte de putere. Acuma are doar zero ,50 si 100%. Link spre comentariu
validae Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Cu ce crezi că te ajută atâtea trepte de putere? Impulsul electric deși cu tensiune inaltă, e foarte scurt și nu poate face rău niciunei ființe.Eu am construit și experimentat diverse tipuri de electrificatoare, dar treptele de putere nu aduc niciun avantaj real.Mai degrabă ar fi utilă reglarea pauzei dintre impulsuri, de exemplu la vaci nu trebuie impulsuri dese fiindcă sunt animale lente.Dar la porci trebuie impulsuri dese fiindcă ei pot forța un fir alimentat cu impulsuri rare fiind mai destepți decât vacile... Link spre comentariu
mihai1 Postat Mai 16 Autor Partajează Postat Mai 16 nu ma ajuta cu nimica, exact cum spui doar ca asa vreu EU. Link spre comentariu
validae Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Ok, succes....dar te avertizez că poți găsi un ,,binevoitor,, care să pună un comutator cu câte pozitii vrei tu, dar care să nu modifice efectiv nimic in funcționare, eventual să aprindă doar niste leduri de fațadă, iar tu să dai banii aiurea.Asta fiindcă e foarte probabil că nu ai cunoștințele și aparatura necesară să testezi efectiv diferența dintre acele ,,trepte de putere,,.... Link spre comentariu
mihai1 Postat Mai 17 Autor Partajează Postat Mai 17 Salut, din acest motiv si postez aici. Evident xa platesc aceste servici si binenteles ca nu ma pot ocupa de aceasta problema,si cat despre testare am vre-o doua voltmetre speciale pentru gard electric pot verifica ce treaba sa efectuat.Atata cer intelegere si daca m-am exprimat prea violent,te rog iarta-ma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum