dan cod Postat Mai 15, 2024 Partajează Postat Mai 15, 2024 Acum 5 minute, Ion_Bumbu a spus: Chiar si alea "medicale" ramase ca surplus de la Covid sint extraordinar de utile. Citeva foto: Cauza Diferenta de temperatura a fost cam de 2C masurata cu un termometru IR, curentul era in jur a 8-10A. Fara camera...il depistam cind se topea Care sunt camerele alea? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 15, 2024 Partajează Postat Mai 15, 2024 Acum 2 ore, dan cod a spus: prefer sa tac Pai am luat-o in gluma, cred ca stie toata lumea diferenta intre caruta si Dacie. Dar daca taranul isi permite doar caruta, sau asta este suficienta pt traiul lui, ce te bagi pe pasunea lui? Nu mai zic ca pe unele pante cu noroi caruta da rezultate mai bune. Si nu primesti amenzi pentru vot. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 15, 2024 Partajează Postat Mai 15, 2024 Acum 18 minute, dumitrumy a spus: Pai am luat-o in gluma, cred ca stie toata lumea diferenta intre caruta si Dacie. Dar daca taranul isi permite doar caruta, sau asta este suficienta pt traiul lui, ce te bagi pe pasunea lui? Nu mai zic ca pe unele pante cu noroi caruta da rezultate mai bune. Si nu primesti amenzi pentru vot. Exact asta gândeam și eu. Pai sa zic și eu ca dacă nu are cineva ce am eu, nu e ok. Fiecare are dreptul sa aleagă cum și cu ce lucrează atât timp cât face treaba buna. Adevărul este ca în general cei care vorbesc de scule SF nu vorbesc de a lor personale ci ale firmelor pe unde lucrează. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 15, 2024 Partajează Postat Mai 15, 2024 Acum 46 minute, dan cod a spus: Care sunt camerele alea? Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 15, 2024 Partajează Postat Mai 15, 2024 Acum 17 minute, Ion_Bumbu a spus: Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum