Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre surse si depanari -> offtopic scos din alt subiect

Postări Recomandate

Acum 5 minute, Ion_Bumbu a spus:

Chiar si alea "medicale" ramase ca surplus de la Covid sint extraordinar de utile.

Citeva foto:

IMG_20240105_125214133.thumb.jpg.ba2e31ac1235f12e95c49acb1c4bfca7.jpg

IMG_20240105_135334567.thumb.jpg.bacfeef34cb681e481fdb1a32e4f8656.jpg

Cauza

IMG_20240126_120357254.thumb.jpg.cc7beb4b943b9b259779f95691527164.jpg

Diferenta de temperatura a fost cam de 2C masurata cu un termometru IR, curentul era in jur a 8-10A.

Fara camera...il depistam cind se topea

Care sunt camerele alea? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, dan cod a spus:

prefer sa tac

Pai am luat-o in gluma, cred ca stie toata lumea diferenta intre caruta si Dacie. Dar daca taranul isi permite doar caruta, sau asta este suficienta pt traiul lui, ce te bagi pe pasunea lui? Nu mai zic ca pe unele pante cu noroi caruta da rezultate mai bune. Si nu primesti amenzi pentru vot.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, dumitrumy a spus:

Pai am luat-o in gluma, cred ca stie toata lumea diferenta intre caruta si Dacie. Dar daca taranul isi permite doar caruta, sau asta este suficienta pt traiul lui, ce te bagi pe pasunea lui? Nu mai zic ca pe unele pante cu noroi caruta da rezultate mai bune. Si nu primesti amenzi pentru vot.

Exact asta gândeam și eu. Pai sa zic și eu ca dacă nu are cineva ce am eu, nu e ok. Fiecare are dreptul sa aleagă cum și cu ce lucrează atât timp cât face treaba buna. Adevărul este ca în general cei care vorbesc de scule SF nu vorbesc de a lor personale ci ale firmelor pe unde lucrează. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări