Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casete, Radio, incarcatoare, si altele...

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 104
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• carageae

7

• zsjkuki

7

• Simion Irinel

6

• nostromo

5

E super oricare daca e functional....cel putin pt. ce vreau eu, sa derulez incet niste benzi vechi. Daca e cu lampi si recuperez si un EM87 bun de acolo e excelent...vad ca are EM87 si nu 84, difera putin chiar daca la pini se potrivesc.

Din ce citesc au aceeasi mecanica, difera doar placa electronica....

Link spre comentariu

O sa va anunt, stati linistiti :)

E chiar interesant ca acest model a fost produs si cu tranzistoare si cu lampi, poate e chiar un caz unic....nu am studiat. Mecanica pare aceeasi, difera motorul, avand in vedere ca el e si traf de alimentare....o solutie ingenioasa a acelor vremuri...

Probabil acest model a fost unul de tranzitie de la lampi la germaniu...cel cu tranzistoare are finali AD161-162.

Link spre comentariu

Buna ziua,

Autorul acestui topic (userul Fluffy) a fost data afara de pe forum si nu mai poate activa.

Pentru cine doreste sa tina legatura cu el ma rugat pe mine sa trimit modalitatea de contact pe MP.

Multumesc!

Link spre comentariu

Nu stiu sa va dau mai multe detalii, el doar ma rugat sa fac anuntul cu modalitatea lui de contact pentru cei care doresc sa tina legatura cu el avand in vedere ca nu mai poate activa pe forum.

Link spre comentariu

Inițiatorul topicului nu ,,a fost dat afară de pe forum,, ci și-a șters singur contul, supărat fiind că @cloudy a declarat că ,,vinde gunoaie de prin Vest,,.

Fiți liniștiți, probabil că va apărea destul de repede cu alt nume....

Link spre comentariu

Eu personal am gasit la "Fluffy" multe chestii la un pret foarte decent , bineinteles SH :) , si este unul din vanzatorii mei favoriti, nu mai zic ca de multe ori a trimis colete fara ramburs, lasandu-mi libertatea de alege daca marfa ramane sau nu. In nici un caz nu as cataloga ca "gunoaie" reperele puse la vanzare.

Link spre comentariu

Topicul ramane inchis insa m-a rugat @carageae sa postez asta din partea dumnealui:

.....

https://www.dropbox.com/scl/fi/pa1qhsqxc2414fyangl2x/TK140-interior.jpg?rlkey=25dc34bzd2z14eymgwi47m0n2&st=iamhshe9&dl=0

https://youtu.be/DGsSUQOFWZo

E varianta pe lampi!
In afara de faptul ca are doar viteza 9,5 si e mono, e un magnetofon excelent si perfect functional. Am schimbat condensatorul mare de filtraj, e in stare buna, dar pentru linistea mea sufleteasca...am mai avut de curatat si gresat axul motorului, in rest nu a avut nevoie de nicio alta interventie.
Partea buna e ca ochiul magic - EM87, mult mai rar ca EM84 - functioneaza doar pe timpul inregistrarii, chiar daca filamentul e alimentat permanent...
Lampile sunt Mullard, probabil originalele, dar in stare foarte buna. Nu exclud sa fi fost schimbate, sau magul a fost putin folosit...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări