karakatitza Postat Mai 14, 2024 Partajează Postat Mai 14, 2024 Salut tuturor. Am un SOIUZ 111 care nu mai vrea sa plece in play. Releele de cuplare rola presoare si cel de eliberare frane nu au putere sa se aclanseze. Daca le ajut, raman cuplate. Am schimbat condensatorii pe alimentare/redresare si la fel. Ati mai gasit asa ceva? Cred ca am sa ii schimb toti electroliticii. Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Mai 14, 2024 Partajează Postat Mai 14, 2024 Vedeți cine acționează acei electromagneți (nu sunt relee), nu am căutat schema magului, dar e posibil să fie acționate de relee.Caz în care ar trebui măsurată rezistența contactelor închise, cu metoda punții Kelvin.Dacă au mai mult de 50miliOhmi, se curăță sau schimbă releele.Electroliticii rusești trebuie schimbțai fără testare....toți. Link spre comentariu
florinmar Postat Mai 14, 2024 Partajează Postat Mai 14, 2024 Acum 2 ore, karakatitza a spus: Salut tuturor. Am un SOIUZ 111 care nu mai vrea sa plece in play. Releele de cuplare rola presoare si cel de eliberare frane nu au putere sa se aclanseze. Daca le ajut, raman cuplate. Am schimbat condensatorii pe alimentare/redresare si la fel. Ati mai gasit asa ceva? Cred ca am sa ii schimb toti electroliticii. Multumesc. Tensiunea pe sursa mica este corectă. Schimba punțile redresoare sura și logica se schimba toți condensatori fara milă. Defectul tau nu e din electromagneți repar rostov și soyuz cu ochi inchisi Link spre comentariu
karakatitza Postat Mai 14, 2024 Autor Partajează Postat Mai 14, 2024 3 hours ago, florinmar said: Tensiunea pe sursa mica este corectă. Schimba punțile redresoare sura și logica se schimba toți condensatori fara milă. Defectul tau nu e din electromagneți repar rostov și soyuz cu ochi inchisi Schim si revin. Multumesc de sfat. Link spre comentariu
karakatitza Postat Mai 15, 2024 Autor Partajează Postat Mai 15, 2024 (editat) Electrolitici inlocuiti 100%. Mai mare puterea la aclansare, dar tot nu poate singur. 2 din 3.. Sa schimb si puntile... Editat Mai 15, 2024 de karakatitza Link spre comentariu
karakatitza Postat Mai 17, 2024 Autor Partajează Postat Mai 17, 2024 On 5/14/2024 at 11:27 AM, validae said: Vedeți cine acționează acei electromagneți (nu sunt relee), nu am căutat schema magului, dar e posibil să fie acționate de relee.Caz în care ar trebui măsurată rezistența contactelor închise, cu metoda punții Kelvin.Dacă au mai mult de 50miliOhmi, se curăță sau schimbă releele.Electroliticii rusești trebuie schimbțai fără testare....toți. Mare dreptate: electromagneti sunt... Nu sunt actionati de relee. Inca nu am terminat cu schimbatul puntilor. Link spre comentariu
karakatitza Postat Mai 21, 2024 Autor Partajează Postat Mai 21, 2024 GATA! Functioneaza perfect dupa schimbare totala C si punti. Clantane ca un concasor! Multumesc mult tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum