Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Salut tuturor. Am un SOIUZ 111 care nu mai vrea sa plece in play. Releele de cuplare rola presoare si cel de eliberare frane nu au putere sa se aclanseze. Daca le ajut, raman cuplate.

Am schimbat condensatorii pe alimentare/redresare si la fel. Ati mai gasit asa ceva? Cred ca am sa ii schimb toti electroliticii. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vedeți cine acționează acei electromagneți (nu sunt relee), nu am căutat schema magului, dar e posibil să fie acționate de relee.Caz în care ar trebui măsurată rezistența contactelor închise, cu metoda punții Kelvin.Dacă au mai mult de 50miliOhmi, se curăță sau schimbă releele.Electroliticii rusești trebuie schimbțai fără testare....toți.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, karakatitza a spus:

Salut tuturor. Am un SOIUZ 111 care nu mai vrea sa plece in play. Releele de cuplare rola presoare si cel de eliberare frane nu au putere sa se aclanseze. Daca le ajut, raman cuplate.

Am schimbat condensatorii pe alimentare/redresare si la fel. Ati mai gasit asa ceva? Cred ca am sa ii schimb toti electroliticii. Multumesc.

Tensiunea pe sursa mica este corectă. Schimba punțile redresoare sura și logica se schimba toți condensatori fara milă. Defectul tau nu e din electromagneți repar rostov și soyuz cu ochi inchisi

Link spre comentariu
3 hours ago, florinmar said:

Tensiunea pe sursa mica este corectă. Schimba punțile redresoare sura și logica se schimba toți condensatori fara milă. Defectul tau nu e din electromagneți repar rostov și soyuz cu ochi inchisi

Schim si revin. Multumesc de sfat.

Link spre comentariu
On 5/14/2024 at 11:27 AM, validae said:

Vedeți cine acționează acei electromagneți (nu sunt relee), nu am căutat schema magului, dar e posibil să fie acționate de relee.Caz în care ar trebui măsurată rezistența contactelor închise, cu metoda punții Kelvin.Dacă au mai mult de 50miliOhmi, se curăță sau schimbă releele.Electroliticii rusești trebuie schimbțai fără testare....toți.

Mare dreptate: electromagneti sunt... Nu sunt actionati de relee. Inca nu am terminat cu schimbatul puntilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări