cloudy Postat Iunie 11 Partajează Postat Iunie 11 1 minute ago, Sharky said: Pai nu stiai ca suntem toți sosocari? Șoșocarii sunt nimic. Niște analfabeți "Păcăliți de vulpe". La ciripitori mă refeream eu ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11 Partajează Postat Iunie 11 (editat) E europarlamentar deci e vb.de politică, deci cenzură. Editat Iunie 11 de Vizitator Link spre comentariu
merck Postat Iunie 11 Partajează Postat Iunie 11 https://www.facebook.com/reel/381455994793427 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 11 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 11 Acum 4 ore, cloudy a spus: Se cam șterg postări. Ati sarit la politica, era destula mizerie aici. Eu am sters si daca nu-ti convine poti sa-mi dai ban sau poate iti dau eu pentru ca insisti, 3 zile de pauza pentru ca m-ai demascat ca sunt sosocar. Nu-i injura nimeni pe americani, daca expui niste realitati nu inseamna injuraturi, cel mult un dezacord cu directia in care se indreapta. Eu sper sa-si revina ca altfel ne exporta toata mizeria de acolo, sper sa nu fie prea tarziu. Link spre comentariu
Postări Recomandate