BRANCA Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 Cum naiba "setul de reguli" nu crează turnători??Păi la final ce face ghiolbanu?? Şi pe vremurile trecute erau "vigilenți" din ăştia care turnau tot ce credeau că nu e conform "regulamentelor"! Link spre comentariu
merck Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 (editat) Acum 25 minute, roadrunner a spus: Un set de reguli de respectat (care au sens) nu creaza nici un fel de turnatori. Nici chiar regulile care nu au sens nu creaza turnatori, deci nu vad nici o corelatie intre cele doua. Reguli <-> Turnatori. RR Pai am scris mai sus: Acum 3 ore, merck a spus: Aici nu sunt de acord. Trierea deseurilor in vederea reciclarii este un lucru necesar pentru ca plasticul si hartia trebuiesc neaparat reciclate. Trierea este clar ca vine la pachet cu disciplina. Ultima parte cu "turnatul" nu ar trebui sa existe, autoritatile trebuie sa monteze camere si sa-i sanctioneze pe contravenienti insa in lipsa actiunii din partea autoritatilor, oamenii se simt ca si cum cineva s-ar caca in munca lor deci nu-l pot incrimina pe cel care face o reclamatie la autoritati. Ca nu poti sa imi spui ca nu se umfla o vena in tine cand vezi ca un imigrant incalca o regula. Turnatorul are deja o calitate: este prea slab intre urechi! (adica este prost si crede ca "vine cavaleria sa il salveze") Un om inteligent stie ca nu se rezolva nimic daca toarna pe cineva. Arabii si turcii nici la a 2-a si a 3-a generatie nu toarna oricat detergent/sapun au folosit autoritatile. Exista o falie foarte abrupta intre bogatii care tot cer imigranti pentru a-i munci in companiile lor si populatia din tara respectiva care trebuie sa traiasca cu imigrantii langa ei. Integrarea are un procent foarte mic de reusita, daca un imigrant si-a gasit de lucru isi poate aduce familia si sotia automat sta pe ajutor social (la arabi sotia nu are voie sa se angajeze, doar barbatul trebuie sa aduca bani in casa), copiii primesc alocatie deci viata si acordeone platite de populatia tarii nu de bogati. De aceea am si zic ca partea cu turnatul nu ar trebui sa existe, ori rezolva autoritatile ori mergi inainte asa. Editat Iunie 11, 2024 de merck Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 11, 2024 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 11, 2024 Si pe vremea lui rapasatul turnatoria se facea dupa niste reguli... deci sa inteleg ca si turnatoria de pe vremea aia era OK, pana la urma turnau pe unii care nu respectau regulile. Cei care respectau regulile si oridinele de partid si stat nu aveau cu ce sa fie turnati. Ce va mai place comunismul... In fine, eu vorbeam despre cat de usor poti fi "adus" la "normalitate", filmuletul era doar un mijloc de a vedea ce usor este, fara nici o treaba cu gunoaiele. In locul gunoaielor puneti un cuplu de "veverite" Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 Cei care respectau regulile si oridinele de partid si stat nu aveau cu ce sa fie turnati. Ba da, dacă avea careva invidie pe altcineva, inventa o poveste. Cum dușmanii poporului era mulți... Se zvonea că cca. 25 la sută erau turnători. Mai rău e că acum le zice avertizori de integritate,se încurajează turnătoria. Link spre comentariu
roadrunner Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 (editat) societatea si functionarea ei e un lucru complex (de unde si stiinta care se cheama sociologie) cam toate societatile sunt bazate pe seturi de reguli acceptate de majoritate si respectate de majoritate. Totdeauna vor exista minoritati nemultumite si oameni nemultumiti. (indiferent de gografie, ssitem politic si perioada de timp). De ce credeti ca e mai curat in Austria decat in UK, si totusi asta nu-i face mai cu mot pe austrieci (doar ca pentru ei e mai impostanta curatenia) si asta pentru ca oamenii sunt diferiti, au alt set de reguli alta cultura/educatie, Sunt societati cu reguli rigide si sunt societati unde regulile exista si nu sunt respectate, unii le prefera sa traisca in primele altii in cele din urma. Problemele le au cei care vor o combinatie intre cele doua (sa traiasca intr-o tara ca Austria nerespecatand regulile austriece) RR PS - Nu am nimic nici cu Austria nici cu UK le-am ales doar pe baza unor observatii personale, ambele tari au cetateni de isprava. Editat Iunie 11, 2024 de roadrunner Link spre comentariu
merck Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 Am gasit asta la noi in ograda: https://www.facebook.com/reel/756331803373264 Pe net am gasit scris despre aceasta sefa de promotie dar abia acum am gasit discursul. Tare dom'le, tare! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 11, 2024 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 11, 2024 Nimic nu sa schimbat, doar definitiile Link spre comentariu
roadrunner Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 (editat) Acum 29 minute, Badman a spus: Nimic nu sa schimbat, doar definitiile pentru ca natura umana nu s-a schimbat (de mii de ani) doar mijloacele. Daca citesti ce au scris filozofi din vremea antica iti dai seama ca e universal valabil si azi ce au gandit /scris si va fi valaabil si peste milenii. RR PS - sunt multe strategii de business in cartile de filozofie si multi le folosesc cu success. Functioneaza pentru ca sunt bazate pe natura umana si consumismul e bazat pe vinazarea unor marfuri si servicii la oameni. (s-au schimbat tool-urile dar reacitiile umane la stimuli sunt aceleasi ca si acum 5000 de ani) Editat Iunie 11, 2024 de roadrunner Link spre comentariu
Elservius Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 D-nule @roadrunner, printre alte diferențe, procentual câți imigranți și cetățeni de altă naționalitate sunt în Austria și câți în U.K.? Sau în Franța de exemplu? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 De la Eurovision până la reciclare și turnătorie...numa românii puteau sări așa departe.Suntem unici frate... Link spre comentariu
roadrunner Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 (editat) Acum 24 minute, Elservius a spus: Austria și câți în U.K.? Sau în Franța de exemplu? cum am zis e o treaba complexa, mix-ul de cetateni , rasa, religia, educatia primita, relatia cu sistemul de valori al tarii gazada sunt foarte multi parametrii de luat in calcul. Asta face diverse locuri diferite de altele, unele locuri se zbat sa-si patreze indentiatatea traditionala (conservatorism) altele nu sunt asa interesate de asta si au tinte economice mai presus de identitatea culturala. Sunt tari care au probleme demografice si sunt nevoite sa accepte straini (chiar daca nu le place) etc. Probleme diverse si complexe care de multe ori sunt de ne-evitat si nu vor multumii toate taberele. Citat D-nule @roadrunner, printre alte diferențe, procentual câți imigranți și cetățeni de altă naționalitate sunt în Austria și câți în U.K.? Sau în Franța de exemplu? Tu crezi ca bastinasii sunt niste perfecti toti? Citat Suntem unici frate... vorba lui Andries.. "Asa am crezut si noi" - de fapt nu suntem unici (ne credem unici) Editat Iunie 11, 2024 de roadrunner Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 11, 2024 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 11, 2024 Acum 15 minute, validae a spus: De la Eurovision până la reciclare și turnătorie... Nu e nici o diferenta, si eurovisionu tot un circ este, un circ de sodomiti si degenerati Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 (editat) Se cam șterg postări. Se pare că anumitor moderatori nu prea le plac postările anti Șoșoacă + Putin = Love. Dacă nu înjuri SUA pe aici, nu prea este bine. O fi deformație profesională, anterioară ? Editat Iunie 11, 2024 de cloudy Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 (editat) Editat Iunie 11, 2024 de Vizitator Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 11, 2024 Partajează Postat Iunie 11, 2024 Pai nu stiai ca suntem toți sosocari? Link spre comentariu
Postări Recomandate