Administratori Badman Postat Mai 13 Autor Administratori Partajează Postat Mai 13 Acum 2 ore, roadrunner a spus: concurentii sunt selectati de catre televiziunea nationala (comitete si comitii) si astia-s praf si pulbere. concurenții și piesele lor sunt selectați pentru a participa în finala națională, unde performanțele lor sunt transmise live. Câștigătorul este desemnat prin votul publicului, fiecare melodie fiind votată pe durata difuzării ei. Clar ca si-au revenit irlandezii Nu te preface că nu știi despre ce concurent este vorba, pentru că în doar cinci secunde poți afla, nu ai acces la internet? Link spre comentariu
franzm Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Acum 9 ore, Sharky a spus: Pe astia nu ii vrea nimeni decat niste oameni f sus pusi cu o agenda politică. Evident ca nu sta vreu mare mahar sa aleaga ce legebetist sa ia premiul. Ei dau niste directive, au lacheii lor care executa sau delega iar mai departe planul lor de îndobitocire. ... Nu stiu exact care e scopul. Adica sunt tot felul de teorii. ... Suntem pe cale sa chelim planeta pe care traim. Asa ca, orice masura, care promite reducerea natalitatii, e binevenita. Cu atât mai bine daca ajuta si la îndobitocire. Ce importanta mai are cine ajuta finantarea? Scopul scuza mijloacele. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Aia asa e, dar efectele sunt doar pe Eu si US. Restul, adica grosul, sunt relativ neafectate. Iar aia chiar chelesc planeta. E drept ca o chelesc ca sa produca pt ceilalti care acum sunt bagati la program de indobitocire. Acu mai e si o chestie. Palmasul de rand are prea multe optiuni in ziua de azi. Trebuie cumva controlat. Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 (editat) @Badman singurul lucru care-l stiu despre "artistul/artista" respectiva e ca a fost o petitie facuta de publicul din IRL si inmanata postului national de TV (RTE) ca sa fie nu fie reprezinte IRL la Eurovision (link mai jos) si ceva scandal pentru ca comentatorul televiziunii din Israel a facut misto (si bineinteles artisul/artista s-a victimizat temeinic) https://www.rte.ie/entertainment/2024/0511/1448614-bambie-thug-angry-at-israeli-eurovision-commentary/ am gasit melodia pe YT am rezistat 20sec, nu e pentru mine. RR Editat Mai 14 de roadrunner Link spre comentariu
validae Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Am rezistat și eu cu greu vreo 20 de secunde din ,,melodia,, irlandezilor. Ce naiba, erau toți beți când au votat porcăria aia ??? Irlanda dădea de obicei printre cele mai bune piese la acest concurs de mult apus... Acum văd că a ajuns un circ al lgbt-iștilor, câștigă cine se călâmbăie și se îmbracă mai strident... Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Cineva tot voteaza orice prostie ar fi. Fani probabil nu dar comunitatile legebetiste dau click la greu. Oricum nu confundati votul cu tara. Majoritatea populatiei nu se uita si mai ales nu votează la acest concurs. Treaba e scapata de sub control. Legebetismul asta e o moda acum. A fost lansata de sus acu toata lumea o împinge nici ei nu stiu de ce. E datoria noastra sa le spunem ca daca tot le place sa isi indiga chestii pe usa din dos, sa isi infiga si ideile astea. Pacat doar ca singurii care activeaza in directia asta sunt analfabeții aur. Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 (editat) @Sharky nu stiu daca trebuie combatem activ pe astia cu "trendurile" ca la un moment dat viata le regleaza pe toate. Crezi ca marii pseudo-artisti au un viitor comercial, fac ei acum un pic de zgomot scrie presa despre ei dupa care cad in derizoriu si uitare. Ai mai auzit ceva de "concita cu barba" ? uita-te la Greta-bio energeta, din mare simbol ajuns bataia de joc a planetei. Lucrurile impuse cu de-a sila nu au mare viitor. RR Editat Mai 14 de roadrunner Link spre comentariu
validae Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Asta așa e, dar uneori mai trebuie să le dai și peste bot când depășesc bunul simț.... Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 (editat) Acum 39 minute, validae a spus: Asta așa e, dar uneori mai trebuie să le dai și peste bot când depășesc bunul simț.... problema mare e cum definim bunul simt, ca la cat de usor se victimizeaza unii in ziua de azi (ca sa caute atentie) e greu sa definesti linia. Societatea e foarte polarizata (vedem totul cu contrastul la maxim) - totul e alb negru nu mai avem nuante de gri. Vor cei de Eurovision sa devina concurs ce clovni? exceptional ! le dorim success(-uri) sunt pe directia buna. RR Editat Mai 14 de roadrunner Link spre comentariu
gabiTV Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 La 13.05.2024 la 14:17, gabiz_ro a spus: In functie de celalalt. Daca da de mascul devine femela, daca da de femela devine mascul. Urmatoarea treapta a "evolutiei" Mai degraba este urmatoarea treapta a " involutiei " ... Link spre comentariu
icar Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 La 13.05.2024 la 14:10, validae a spus: Lucrurile rele se întâmplă când oamenii buni refuză să se implice... "Toleranta va ajunge la un asemenea nivel, incât oamenilor inteligenti li se va interzice sa-si exprime parerea pentru a nu jigni imbecilii" Fiodor Dostoievski O fi el rus, dar are dreptate! Mare. La 13.05.2024 la 14:30, Badman a spus: Eu nu cred ca poponarii autentici Autentici, neautentici, homosexualitatea este o boala! Adica unul care se crede Iisus e indopat cu calmante si bagat in priza, iar unul care se crede femeie , desi e barbat, e ridicat in slavi si primeste drepturi speciale???? Link spre comentariu
eos Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Clar astia au o problema medicala.Daca esti confuz ca ai fi fata sau baiat desi tu ai putza e clar ca trebuie tratament medicamentos si nu trebuie lasati nesupravegheati.Altfel apar la tv cu circurile astea de te aduce in stare de voma Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Vrei sa stai sa inghiti? Dai un mail cum ca e o adunătură de homalai fara talent. Daca ar primi 3 milioane de mail uri? Oare ar mai ignora? Pun pariu ca mai mult de 100mil de oameni din Europa sunt de parerea asta. Aur și Gigi stropeste cu aghiasmă dupa ei. Bravo lor. De n ar fi asa de analfabeți as merge pe mana lor. Trebuie sa fie ceva forta sa ii puna la punct. Sa nu se inteleaga ca am ceva cu vestimentaria sau cu vreun legebetist in sine. Adica ce mi ala ce mi s astia: N are nimeni treaba cu tampeniile ce le are in cap vreun homalau sau cum se imbraca atat cat si le tine pt el si ai lui. Deranjant e cand ori el ori stapanirea incearca sa ne îndobitocească cu aceleasi idei si sa ne explice ca asa e normal sa ii bagam in seama sa ii ridicam osanale. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 15 Partajează Postat Mai 15 https://www.wowbiz.ro/criticii-de-moda-dau-de-pamant-cu-tinuta-castigatorului-eurovision-de-anul-acesta-o-tinuta-de-circ-total-disgratios-ce-au-spus-despre-fusta-lui-nemo-exclusiv-20405546?utm_source=RSS&utm_medium=stirileprotv&utm_campaign=https://wowbiz.ro/criticii-de-moda-dau-de-pamant-cu-tinuta-castigatorului-eurovision-de-anul-acesta-o-tinuta-de-circ-total-disgratios-ce-au-spus-despre-fusta-lui-nemo-exclusiv-20405546 Citiți în link şi comentariul lui Trăistariu,te doare capu! Link spre comentariu
Postări Recomandate