Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eUROVISION 2024

Postări Recomandate

• Administratori

Ce parere aveti despre "melodia" premiata ? dar despre echipa misto a Irlandei ?

Parera mea a ca a fost una din cele mai reusite editii... nu mai are nici o treaba cu muzica, exact ce trebuie sa fie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

18

• merck

11

• roadrunner

10

• Sharky

9

Top autori în acest subiect

Un Kitsch total , exact ce este aceasta competitie in ultima perioada

Zicea o grasa pe acolo care parodia cu o melodie intr-o pauza din timpul emisiunii de unul care era hetersosexual intr-o lume de gay

Cam asa a fost si editia asta , un amestec de gay , travestiti , dezaxati si dornici sa se remarce prin orice , mai putin muzica

O editie in care normalitatea , eleganta si decenta au aparut doar in clipurile vintige din prezentare

Adica exact ce s-a dorit

Link spre comentariu
Acum 41 minute, Badman a spus:

Parera mea a ca a fost una din cele mai reusite editii...

Aprob! Aprob pozitiv! Asta pentru că România, pe motive de sărăcie, nu a participat.

Habar nu am ce melodii au fost dar la RRA ziceau că persoana care a câștigat este din Elveția și că este non-binar. Nu înțeleg exact ce înseamnă asta dar probabil nu se crede 0 sau 1, se crede ornitorinc sau poate iepuraș.😁

Link spre comentariu

Nu am vazut concursul, dar am auzit si citit despre ce si cum. Muzica, ca in ultimile editii, canci! Prosteala cat cuprinde! Politically correct a dat pe afara. Mizerie cu titlu de arta, care ne arata incotro ne indreptam ca umanitate! Chiar nu inteleg cum se poate considera cineva, nici barbat, nici femeie! Adica e magar?

S-a dus vremea lui

Link spre comentariu

Ar trebui ca România să nici nu participe la astfel de mascaradă LGBT....oricum nici nu am avea vreo șansă la vreun premiu, acolo se votează acum pe alte criterii, muzica fiind printre ultimele din păcate.

Link spre comentariu

Personal consider ca este un circ politic , care nu merita atentie mai mult de 2 sec.

Nu ar trebui sa fie un subiect ,pentru simplul fapt ca , nu este ceva util , cult , deosebit sau de urmarit .

Mai multe ai de vazut la circul adevarat .

Link spre comentariu

Vă spun sincer că nu m-am uitat deloc. 

Cu foarte mulți ani în urmă mă holbam cât de cât.  Acum, de când femeia cu barbă cântă pe scenă,  îmi găsesc imediat de lucru prin curte. 

Link spre comentariu

Mai exista mizeria asta numita, e-URO-vision?

Mai deschideti televizorul sa faca aia bani pe curentul consumat aiurea?

La mine e doar pentru filmele din PC, cel putin cel de la mine din camera.

Link spre comentariu

Nici eu nu mă mai uit de ani buni la mascarada asta, doar l-am văzut la știri pe handicapatul de a câștigat.

Chestia asta cu ,,politically correct,, din punct de vedere lgbt mă scoate din sărite, mai toate filmele mai recente trebuie să aibă și o secvență gay sau cu lesbiene, singurul lucru pentru care pot să-i respect pe ruși, e că-s singurul popor care nu-i lasă pe handicapați să se manifeste cum vor pe străzi. Deși handicapații au încercat repetat asta, ori li s-a interzis sau au fost luați pe sus de oamenii înfuriați.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări