Ovidanie Postat Mai 10, 2024 Partajează Postat Mai 10, 2024 Acesta este televizorul: Și așa arată telecomanda: Nu are lăcaș pt baterii AAA, sursa de energie este incorporată și nu mi-am dat seama dacă sunt doi acc litiu sau doi supercapacitori. Telecomanda nu funcționează si vreau să știu dacă există defecte tipice pt acest fel de telecomandă. Cu altă telwcomandă TV-ul funcționează. Link spre comentariu
andu2006 Postat Mai 11, 2024 Partajează Postat Mai 11, 2024 Buna dimineata, acea telecomanda are si un port usb-c pentru incarcare. Ati verificat daca cu alimentare externa functioneaza ? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 11, 2024 Autor Partajează Postat Mai 11, 2024 (editat) Incărcarea funcționează, incarcă la 120mA și după un timp reduce curentul de incarcare la 20mA. Pe acumulatori sau sau supercapacitori am măsurat max 3,2V. Dacă ar fi acc litiu trebuia să măsor 4,2V. Pusă la incărcat nu trimite comenzi catre tv. Editat Mai 11, 2024 de Ovidanie Link spre comentariu
validae Postat Mai 11, 2024 Partajează Postat Mai 11, 2024 Probabil folosește un acumulator LiFePo a cărui tensiune nominală e de 3,2V. Ați desfăcut telecomanda să vedeți exact ce acumulator are ? De asemenea, trebuie să verificați și dacă tensiunea de alimentare ajunge la controllerul telecomenzii ori dacă nu există contacte scurtcircuitate la unele taste, ce blochează alte comenzi. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 11, 2024 Partajează Postat Mai 11, 2024 (editat) Nu are acumulator. E bazata pe 3.8V Hybrid Pulse capacitors Are incarcare pe USB si solara. La incarcarea pe USB ar trebui sa se aprinda un led pe ea cand incarca, dupa ce e incarcata se stinge ledul. Functioneaza pe BT low energy deci trebuie imperecheata cu TV. Vezi cum la https://www.samsung.com/latin_en/support/tv-audio-video/how-to-troubleshoot-your-smart-remote-when-it-is-not-working/ Pair your Smart Remote Posibil totusi comanda de power sa fie pe infrarosu, doar power atat, restul pe BT Pare ca are un led pe ea, inafara de cel indicator de incarcare Editat Mai 11, 2024 de gabiz_ro Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 11, 2024 Partajează Postat Mai 11, 2024 1 oră în urmă, Ovidanie a spus: Pe acumulatori sau sau supercapacitori am măsurat max 3,2V. Ha? Pai cum ai măsurat acesta tensiune? Doar nu ai desfăcut telecomanda și nu atașezi cel puțin o poză. Sigur nu are un acumulator (banal) similar cu asta? https://www.ebay.com/itm/175592552663 Mai mult ca sigur nu are tehnologie klingona și nici nu mușcă. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 11, 2024 Autor Partajează Postat Mai 11, 2024 (editat) Telecomanda stochează energia în două chestii ce seamană a condensatoare electrolitice. După mintea mea ar fi supercapacitori, dar este perfect posibil să fie acumulatori Li-ion, am văzut Li-ion sau Li-po in "carcase de condensator", unele wape-uri au așa ceva. La fel de bine poate fi Li-Fe-Po. Voi pune și poze, poate chiar astăzi. Editat Mai 11, 2024 de Ovidanie Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 11, 2024 Autor Partajează Postat Mai 11, 2024 Sunt supercapacitori. Exact cum a spus colegul @gabiz_ro 3,8V 50 farazi bucata, am putut citi dupa ce am demontat supercapacitorii de pe PCB. Am lasat placa nealimentata jumatate de ora si acum da semne de viata, led-ul de pe pcb clipeste cand apas butoanele. Probabil va trebui sa o imperechez cu TV-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum