Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NAS pentru urmatorii 10 ani - cu NVME

Postări Recomandate

Acum 56 minute, cloudy a spus:

Chiar nu pricepeți că asta cu DAS, NAS, RAID 3.14 ... sunt doar treburi comerciale gen "audiofilia" ?

Pentru ca nu ai avut nevoie de asa ceva nu inseamna automat ca sunt fite. E chiar asa greu de respectat opinia si necesitatiile altora? Nu zic sa fi de acord, e normal sa avem puncte de vedere diferite dar putin bun simt nu strica.

Eu folosesc NAS-ul pentru transfer de date la distanta (Romania <-> UK). Sa pricep ca e fita sa utilizez o solutie tehnica pe care nu o aprobi? Asa zis-ul meu NAS a costat o bere (am avut nevoie de un hdd de teste) si o sa-l folosesc cat am chef fara costuri aditionale (ruleaza in VM deci nu am nevoie de hardware dedicat). Daca e sa fac abonament pentru un cloud cu performante asemanatoare trebuie sa dau minim 50$ anual, dar sunt zgarcit...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 17 ore, digitalelectron a spus:

... Mie personal si un DAS mi-ar fi fost de folos problema mea consta ca nu e ok pe partea de RAID software 6. Efectiv nu exista pe piata asa ceva. ...

Exista: https://www.qnap.com/en/product/tr-004

Il folosesc de aproape 2 ani ca estensie la un ts-431p2 in raid 1+0. Ce-i drept, modelul asta nu suport raid 6, ar avea nevoie de cava mai multa putere de calcul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări